Biludlejning Schweiz

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Schweiz

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Schweiz inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Schweiz miniguide

Schweiz

Biludlejning Schweiz

Schweiz (7,5 millioner indbyggere i 2009) beliggende i det centrale Europa og har fælles grænse med Tyskland , Liechtenstein, Østrig, Italien og Frankrig .Landet er organiseret som en forbundsstat bestående af 26 stater (kantoner). Dette er en mangfoldighed, der afspejles af det faktum, at landet har fire officielle sprog: tysk, fransk, italiensk og rætoromansk.

Landskabet i Schweiz er betagende – og landets vigtigste attraktion. Den midterste sektion er domineret af en flade landskab med bakker og mange smukke søer, mens der i den nordvestlige og sydlige del er høje bjerge (Jurabjergene og Alperne). Landets højeste bjerg – Dufourspitze Monte Rosa-massivet – ligger i Alperne. Arten og beliggenheden har gjort Schweiz et af Europas mest populære vinter sport land, hvor området omkring St. Moritz og Davos er blandt de mest kendte.

Hovedstaden Bern (127 tusind indbyggere) er placeret i den tysktalende del af landet.Det gør også Basel (166 tusind indbyggere) og landets største by, Zürich (380.000 indbyggere, 1,3 millioner i hovedstadsområdet).Den største by i den fransktalende del er Genève (187 tusind indbyggere), hvor flere internationale organisationer har deres hovedkvarter (Røde Kors, EFTA, WHO og FN Europæiske Kontor).

Den største lufthavn i Schweiz er Zürich International Airport (Kloten) – men det er også vigtige internationale lufthavne i Bern og Genève.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning ved alle større turistmål i Schweiz, herunder Zürich, Bern og Montreux .De angivne priser er omhyggeligt sammenlignes fra flere selskaber. Dette sikrer dig som kunde en garanteret lav pris på billeje i Schweiz.

Dansk