Biludlejning Schweiz

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Schweiz

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Schweiz inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Schweiz miniguide

Schweiz
Biludlejning Schweiz

Schweiz (7,5 millioner indbyggere i 2009) beliggende i det centrale Europa og har fælles grænse med Tyskland, Liechtenstein, Østrig, Italien og Frankrig .Landet er organiseret som en forbundsstat bestående af 26 stater (kantoner). Dette er en mangfoldighed, der afspejles af det faktum, at landet har fire officielle sprog: tysk, fransk, italiensk og rætoromansk.

Landskabet i Schweiz er betagende – og landets vigtigste attraktion. Den midterste sektion er domineret af en flade landskab med bakker og mange smukke søer, mens der i den nordvestlige og sydlige del er høje bjerge (Jurabjergene og Alperne). Landets højeste bjerg – Dufourspitze Monte Rosa-massivet – ligger i Alperne. Arten og beliggenheden har gjort Schweiz et af Europas mest populære vinter sport land, hvor området omkring St. Moritz og Davos er blandt de mest kendte.

Hovedstaden Bern (127 tusind indbyggere) er placeret i den tysktalende del af landet.Det gør også Basel (166 tusind indbyggere) og landets største by, Zürich (380.000 indbyggere, 1,3 millioner i hovedstadsområdet).Den største by i den fransktalende del er Genève (187 tusind indbyggere), hvor flere internationale organisationer har deres hovedkvarter (Røde Kors, EFTA, WHO og FN Europæiske Kontor).

Den største lufthavn i Schweiz er Zürich International Airport (Kloten) – men det er også vigtige internationale lufthavne i Bern og Genève.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning ved alle større turistmål i Schweiz, herunder Zürich, Bern og Montreux .De angivne priser er omhyggeligt sammenlignes fra flere selskaber. Dette sikrer dig som kunde en garanteret lav pris på billeje i Schweiz.