Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Interlaken

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Interlaken inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Interlaken miniguide

Billeje Interlaken

Biludlejning Interlaken

Den lille by Interlaken (5600 indbyggere i 2008) ligger i Schweiz – mellem Lake Brienz mod øst og Thunersjøen i vest.Interlaken tilhører den schweiziske kanton Bern, og er 570 m. Floden Aare løber gennem byen.

Interlaken er en af de ældste turistområder i Schweiz, og stadig en af de mest populære. Byen modtager turister hele året rundt – hvor den smukke natur og høje bjerge Jungfrau (4.158 m) er den største attraktion.

Man kan tage et tog til Jungfraujoch station (3.450 m) og nyde den fantastiske udsigt.

Interlaken er en populær vinter destination med flere stier og ski faciliteter i området. Sommer, turister kommer her for at bade i søer, vandreture i bjergene, cykling, sejlsport eller udøve ekstrem sport.

Main Street Hoheweg har butikker og souvenirs, og byen har forskellige typer overnatning.
Iternasjonale Nærmeste lufthavn er Flughafen Zürich , der ligger 179 km nordøst for Interlaken.

Dansk