Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Chur

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Chur inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Chur miniguide

Billeje Chur
Biludlejning Chur

Chur (ca. 35.000 indbyggere i 2009) er hovedstaden i kantonen Grisons i den vestlige del af Schweiz .Det er beliggende 593 meter over havets overflade – i Alpenrhein Valley. De fleste af beboerne har tysk som deres modersmål.

Chur er den ældste by i Schweiz, og er nævnt som hovedstad i den romerske provins Rhaetia prima allerede i år 15 f.Kr.Kr. Byens centrum er Post’s Square, som forbinder bilfrie Altstadt (gamle by) med mere moderne del af centrum. Tæt Post Platz er godt besøgt Bündner Art Museum.

I Altstadt, som har bevaret meget af deres middelalderen stil, er der flere bygninger, der på den nationale, schweiziske liste over vigtige kulturelle arv – herunder de tre kirker i St. Mary Ascension, St. Martin og St. Luzia.

Nærmeste internationale lufthavn Flughafen Zürich, som ligger ca. 119 km vest for Chur.