Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Chur

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Chur inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Chur miniguide

Billeje Chur

Biludlejning Chur

Chur (ca. 35.000 indbyggere i 2009) er hovedstaden i kantonen Grisons i den vestlige del af Schweiz .Det er beliggende 593 meter over havets overflade – i Alpenrhein Valley. De fleste af beboerne har tysk som deres modersmål.

Chur er den ældste by i Schweiz, og er nævnt som hovedstad i den romerske provins Rhaetia prima allerede i år 15 f.Kr.Kr. Byens centrum er Post’s Square, som forbinder bilfrie Altstadt (gamle by) med mere moderne del af centrum. Tæt Post Platz er godt besøgt Bündner Art Museum.

I Altstadt, som har bevaret meget af deres middelalderen stil, er der flere bygninger, der på den nationale, schweiziske liste over vigtige kulturelle arv – herunder de tre kirker i St. Mary Ascension, St. Martin og St. Luzia.

Nærmeste internationale lufthavn Flughafen Zürich , som ligger ca. 119 km vest for Chur.

Dansk