Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Winterthur

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Winterthur inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Winterthur miniguide

Billeje Winterthur
Biludlejning Winterthur

Winterthur er beliggende i den schweiziske kanton Zürich – i den nordlige del af Schweiz og har cirka 100.000 indbyggere (2008).Byen er et vigtigt kommercielle og finansielle centrum, hvor flere banker og forsikringsselskaber har deres hovedkvarter.

Byen har mange museer og kulturelle arrangementer, og de mest populære turistattraktioner i Winterthur er den smukke rådhus fra 1781, den største kirke St. Laurenz – bygget i perioden 1264 til 1515, “Oskar Reinhart am Stadtharten” – internationalt anerkendte kunstsamling med værker af tyske, schweiziske og Østrigske malere fra 1700 – 1900’s og byens fotografering museum.

“Technorama – Swiss Science Center” er også en populær attraktion i Winterthur – en teknisk museum / forskning park for hele familien – med mere end 500 interaktive stationer. webstedet har også en restaurant og souvenirbutik.

Winterthur ellers kunne tilbyde turister gode indkøbsmuligheder, natteliv steder, biografer og teatre.

Den nærmeste lufthavn er Zürich Lufthavn, der ligger 24 km sydvest for Winterthur.