Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Winterthur

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Winterthur inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Winterthur miniguide

Billeje Winterthur

Biludlejning Winterthur

Winterthur er beliggende i den schweiziske kanton Zürich – i den nordlige del af Schweiz og har cirka 100.000 indbyggere (2008).Byen er et vigtigt kommercielle og finansielle centrum, hvor flere banker og forsikringsselskaber har deres hovedkvarter.

Byen har mange museer og kulturelle arrangementer, og de mest populære turistattraktioner i Winterthur er den smukke rådhus fra 1781, den største kirke St. Laurenz – bygget i perioden 1264 til 1515, “Oskar Reinhart am Stadtharten” – internationalt anerkendte kunstsamling med værker af tyske, schweiziske og Østrigske malere fra 1700 – 1900’s og byens fotografering museum.

“Technorama – Swiss Science Center” er også en populær attraktion i Winterthur – en teknisk museum / forskning park for hele familien – med mere end 500 interaktive stationer. webstedet har også en restaurant og souvenirbutik.

Winterthur ellers kunne tilbyde turister gode indkøbsmuligheder, natteliv steder, biografer og teatre.

Den nærmeste lufthavn er Zürich Lufthavn, der ligger 24 km sydvest for Winterthur.

Dansk