Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bellinzona

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bellinzona inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bellinzona miniguide

Billeje Bellinzona

Biludlejning Bellinzona

Bellinzona er en lille by med 18.000 indbyggere, beliggende i den sydøstlige del af Schweiz – nær den italienske grænse.Det er hovedstaden i kantonen Ticino, og det dominerende sprog er italiensk.

Byen kaldes både “nøglen til Alperne” og “nøglen til Italien” på grund af sin geografiske placering. Langt de mest besøgte attraktioner i Bellinzona, de tre forter, der omgiver byen: Castel Grande, Montebello og Sasso Corbaro. De betragtes som nogle af de fineste eksempler på befæstede arkitektur fra middelalderen i Alperne region. De tre slotte, som alle er meget velbevaret – og som i dag tjener som museer, har været på UNESCO’s World Heritage List siden 2000.
Der er ellers en række andre museer i Bellinzona – ud over flere interessante kunstgallerier og et par teatre. Desuden er det spændende, ældre arkitektur i centrum af byen – herunder to middelalderkirker.

En attraktion af en anden karakter er den livlige marked i byens centrale torv, som er åben hver lørdag formiddag.

Der er ingen lufthavn i Bellinzona. Den nærmeste – Lugano Airport (i nabobyen Lugano, 30 km syd for Bellinzona) – er en regional lufthavn med faste ruter, herunder til Genève .

Dansk