Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bellinzona

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bellinzona inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bellinzona miniguide

Billeje Bellinzona
Biludlejning Bellinzona

Bellinzona er en lille by med 18.000 indbyggere, beliggende i den sydøstlige del af Schweiz – nær den italienske grænse.Det er hovedstaden i kantonen Ticino, og det dominerende sprog er italiensk.

Byen kaldes både “nøglen til Alperne” og “nøglen til Italien” på grund af sin geografiske placering. Langt de mest besøgte attraktioner i Bellinzona, de tre forter, der omgiver byen: Castel Grande, Montebello og Sasso Corbaro. De betragtes som nogle af de fineste eksempler på befæstede arkitektur fra middelalderen i Alperne region. De tre slotte, som alle er meget velbevaret – og som i dag tjener som museer, har været på UNESCO’s World Heritage List siden 2000.
Der er ellers en række andre museer i Bellinzona – ud over flere interessante kunstgallerier og et par teatre. Desuden er det spændende, ældre arkitektur i centrum af byen – herunder to middelalderkirker.

En attraktion af en anden karakter er den livlige marked i byens centrale torv, som er åben hver lørdag formiddag.

Der er ingen lufthavn i Bellinzona. Den nærmeste – Lugano Airport (i nabobyen Lugano, 30 km syd for Bellinzona) – er en regional lufthavn med faste ruter, herunder til Genève .