Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Geneve

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Geneve inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Geneve miniguide

Billeje Geneve

Biludlejning Geneve

Genève ligger i den sydvestlige fransktalende del af Schweiz – og dens 187.697 indbyggere (2009) landets næststørste by.Det er hovedstaden i kantonen af samme navn – og dens position på begge sider af Lake Genève (Lac Léman) er meget idyllisk.

Grundlagt allerede i romertiden – og som historisk har været både en del af den tysk-romerske kejserrige, en republik, en del af Frankrig – og siden efteråret Napoleon i begyndelsen af 1800-tallet en central by i Schweiz.

Genève har siden 1864 været hjemsted for Internationalt Røde Kors, og i øjeblikket har flere internationale organisationer, deres hovedkontorer her – herunder FN (European Office) og WHO (World Health Organization).

En af de største attraktioner er den gigantiske springvand Jet d’Eau i Genève-søen, med sine 100 meter høje vandstråle. Ellers mange seværdigheder, der indsamles i “Old Town” (La Vieille Ville). Her finder du blandt andet Katedralen i Saint-Pierre (påbegyndt i 1160) og den berømte Musée d’Art d’Histoire et. Andre populære destinationer kan de store parker, Jardin Botanique de Genève og Le Bois-de-la-Bate nævnes – som også omfatter deres zoologiske have.

Nærmeste lufthavn er Aéroport International de Genève , ca. 4 km nordvest for byen.

Dansk