Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Geneve

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Geneve inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Geneve miniguide

Billeje Geneve

Biludlejning Geneve

Har du brug for en lejebil i Genève? Uanset om du skal på ferie eller på forretningsrejse, kan en lejebil være praktisk, og det giver dig mulighed for at komme rundt i byen uden at skulle bekymre dig om offentlig transport. En lejebil er også en populær mulighed for at tage på kortere og længere køreture for at udforske mere af regionen og det smukke schweiziske landskab. Det anbefales at booke din lejebil i god tid, så du kan være sikker på at få en bil, der passer til dine specifikke behov. Priserne er også generelt lavere, hvis du booker på forhånd. 

Om Genève

Genève ligger i den sydvestlige, fransktalende region i Schweiz, og er med et befolkningstal på ca. 495.000 landets næststørste by. Byen er hovedstad i Genève-kantonen (amtet), og byens placering på begge sider af Genèvesøen er meget idyllisk. 

Byen blev grundlagt i romertiden, og har op gennem historien været både en del af det tysk-romerske imperium, sin egen republik, en del af Frankrig, og en central by i Schweiz siden Napoleons fald i begyndelsen af 1800-tallet. 

Siden 1864 har Genève været sæde for Det Internationale Røde Kors, og byen er i dag hjemsted for adskillige internationale organisationers hovedkvarterer, såsom Verdenssundhedsorganisationen (WHO) og De Forenede Nationer (FN). 

En af byens største attraktioner er det gigantiske springvand, Jet d’Eau, der kan skyde en vandstråle 330 meter i vejret. Mange af vartegnene er samlet i den gamle by (La Vieille Ville), såsom Saint-Pierre-katedralen, som blev bygget i 1160, og det berømte Musée d’Art et d’Histoire. De store parker Jardin Botanique de Genève og Le Bois-de-la-Bâtie er også populære blandt besøgende, og begge inkluderer en zoologisk have. 

Lufthavn

Geneva International Airport (ZRH) ligger 7 km nord for byens centrum, og er den næststørste lufthavn i Schweiz. I ankomsthallen finder du flere biludlejningsselskaber som Avis, Budget, Europcar, Hertz, National, Sixt og Thrifty. 

Trafik

Schweiz har et veludviklet vejnet med motorveje og landeveje med en overvejende høj standard. Afstandene er for det meste meget håndterbare, og med en lejebil har du den bedste mulighed for at udforske mere af lokalområdet. Genève er omgivet af den schweiziske motorvej A1 samt de franske motorveje A40 og A41. 

Lejebiler skal have et Autobahn-Vignette-klistermærke, der viser, at du har betalt de vejafgifter, der er nødvendige for at køre på motorvejene. Uden det får du en bøde, og det er derfor meget vigtigt, at du tjekker bilen ved afhentning for at sikre, at klistermærket er der, og at det er synligt. 

Hastighedsgrænsen på schweiziske motorveje er 120 km/ t , på landevejene er det 80 km/ t , og i byer og befolkede områder er det 50 km/

Promillegrænsen i Schweiz er 0,5, hvilket er det samme som i Danmark. Det anbefales dog stadig, at du forbliver helt ædru, mens du kører. 

Det kan være svært at finde ledig parkeringsplads i centrum af Genève, men byen har flere underjordiske parkeringskældre, og mange hoteller tilbyder gratis parkering til deres gæster. 

Køretips

At have en lejebil i Genève giver dig mulighed for at tage på spændende dagture uden for byen, og du er kun en kort køretur væk fra Frankrig. Der er også flere maleriske landsbyer i nærheden, samt bjergområder. 

Et godt tip til en køretur er at besøge den dejlige franske by Annecy, der ligger 42 km syd for Genève. Byen, der ligger ved Annecy-søen, er kendt for de mange kanaler, der løber gennem den gamle bydel. Annecy-slottet, der blev bygget mellem det 12. og 16. århundrede, er et af byens mest besøgte vartegn, men man bør også bemærke fængslet fra det 12. århundrede, Palais de l’Isle, der ligger på en ø i floden Thiou. 

Med en lejebil kan du også besøge den middelalderlige by Lausanne, der ligger 64 km nordøst for Genève. Byen ligger på en bjergskråning på den nordlige side af Genèvesøen, og er kendt for smukke bygninger og interessante museer; bl.a. et et arkæologisk museum, et kunstmuseum og et olympisk museum. Andre populære vartegn omfatter den katolske Notre-Dame kirke fra 1832 samt Saint-Marie-slottet fra det 15. århundrede.

Dansk