Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lausanne

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lausanne inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lausanne miniguide

Billeje Lausanne

Biludlejning Lausanne

Lausanne ligger i det fransktalende del af Schweiz – på den nordlige bredden af Lake Genève – og er hovedstaden i Vaud kantonen (tysk: Waadt).Byen har 122.284 indbyggere, hvilket gør det Schweiz’s 5 største by.

Blandt de mest markante seværdigheder i Lausanne er Notre Dame Cathedral – en monumental bygning, hvor de ældste dele er fra slutningen af 1100’s.

Ellers har byen en række museer i forskellige genrer, som er spektakulære nok, Musée Olympique – hvilke dokumenter historie De Olympiske Lege (OL). At dette museum ligger lige her, fordi Den Internationale Olympiske Komité (IOC) har sit hovedkvarter i Lausanne.

Lausanne har mange spændende teater og dans scener – og hvert år byen var vært for store internationale dance konkurrence Prix de Lausanne.

Den nærmeste lufthavn er Geneve Cointrin International Airport, der ligger 63 km sydvest langs Lake Genève.

Dansk