Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lausanne

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lausanne inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lausanne miniguide

Billeje Lausanne
Biludlejning Lausanne

Lausanne ligger i det fransktalende del af Schweiz – på den nordlige bredden af Lake Genève – og er hovedstaden i Vaud kantonen (tysk: Waadt).Byen har 122.284 indbyggere, hvilket gør det Schweiz’s 5 største by.

Blandt de mest markante seværdigheder i Lausanne er Notre Dame Cathedral – en monumental bygning, hvor de ældste dele er fra slutningen af 1100’s.

Ellers har byen en række museer i forskellige genrer, som er spektakulære nok, Musée Olympique – hvilke dokumenter historie De Olympiske Lege (OL). At dette museum ligger lige her, fordi Den Internationale Olympiske Komité (IOC) har sit hovedkvarter i Lausanne.

Lausanne har mange spændende teater og dans scener – og hvert år byen var vært for store internationale dance konkurrence Prix de Lausanne.

Den nærmeste lufthavn er Geneve Cointrin International Airport, der ligger 63 km sydvest langs Lake Genève.