Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Annecy

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Annecy inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Annecy miniguide

Billeje Annecy
Biludlejning Annecy

Annecy er en by i det østlige Frankrig .Det ligger 33 km syd for Genève, på den nordvestlige ende af 14-mile Lake Annecy. Annecy hovedstad departementet Haute-Savoie. Byen har ca. 50.000 indbyggere i byens centrum, med 137.000 forstæder. Flere kanaler går gennem centrum af byen.

Annecy er en turistby beliggende i den nordlige del af de franske alper. Den middelalderlige by var omkring et slot fra 1400-tallet. Byen var et vigtigt katolsk center under reformationen, og der er også en sen gotiske katedral. Annecy var i franske hænder i 1860. I begyndelsen af august, afholdt en festival ved søen med fyrværkeri og underholdning. Byen er også kendt for sin animation festival, der finder sted i juni hvert år.

Lufthavnen Annecy – Meythet ligger seks kilometer uden for centrum af Annecy, mens Genève lufthavn er 50 miles væk. Der er busser mellem Genève og Annecy.