Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Annecy

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Annecy inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Annecy miniguide

Billeje Annecy

Biludlejning Annecy

Annecy er en by i det østlige Frankrig .Det ligger 33 km syd for Genève, på den nordvestlige ende af 14-mile Lake Annecy. Annecy hovedstad departementet Haute-Savoie. Byen har ca. 50.000 indbyggere i byens centrum, med 137.000 forstæder. Flere kanaler går gennem centrum af byen.

Annecy er en turistby beliggende i den nordlige del af de franske alper. Den middelalderlige by var omkring et slot fra 1400-tallet. Byen var et vigtigt katolsk center under reformationen, og der er også en sen gotiske katedral. Annecy var i franske hænder i 1860. I begyndelsen af august, afholdt en festival ved søen med fyrværkeri og underholdning. Byen er også kendt for sin animation festival, der finder sted i juni hvert år.

Lufthavnen Annecy – Meythet ligger seks kilometer uden for centrum af Annecy, mens Genève lufthavn er 50 miles væk. Der er busser mellem Genève og Annecy.

Dansk