Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Genève Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Genève Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Genève Lufthavn miniguide

Genève Lufthavn

Biludlejning Genève Lufthavn

‘Genève Cointrin internasjonale Lufthavn (GVA) ligger 5 kilometer nord for Geneve. Det er en svært spesiell flyplass fordi den både har en fransk og en sveitsisk del. Den nemmeste måde at komme til og fra lufthavnen, både fra Frankrig og fra Schweiz er med tog.Turen fra lufthavnen til Genève tager 8 minutter, og fra Geneve kan være en rejse til mange forskellige destinationer i Europa. Car of the Swiss afsnittet tilbydes af Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz, Holiday Auto og National.Avis, Europcar, Hertz og National er bilen virksomheder er repræsenteret i den franske del af lufthavnen.

I 2009 var 11.324.141 passagerer besøgte Geneve Cointrin International Airport. De vigtigste base for de selskaber EasyJet og flybaboo.

Genève Cointrin International Airport har en meget god udvalg af butikker og restauranter. Der er omkring 50 butikker, herunder tax free, 9 restauranter og 14 caféer og barer. I sommeren er det en åben terrasse på en af restauranterne. Det har trådløs internet adgang, flere mødelokaler og konferencecentre.

Dansk