Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Genève Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Genève Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Genève Lufthavn miniguide

Genève Lufthavn
Biludlejning Genève Lufthavn

‘Genève Cointrin internasjonale Lufthavn (GVA) ligger 5 kilometer nord for Geneve. Det er en svært spesiell flyplass fordi den både har en fransk og en sveitsisk del. Den nemmeste måde at komme til og fra lufthavnen, både fra Frankrig og fra Schweiz er med tog.Turen fra lufthavnen til Genève tager 8 minutter, og fra Geneve kan være en rejse til mange forskellige destinationer i Europa. Car of the Swiss afsnittet tilbydes af Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz, Holiday Auto og National.Avis, Europcar, Hertz og National er bilen virksomheder er repræsenteret i den franske del af lufthavnen.

I 2009 var 11.324.141 passagerer besøgte Geneve Cointrin International Airport. De vigtigste base for de selskaber EasyJet og flybaboo.

Genève Cointrin International Airport har en meget god udvalg af butikker og restauranter. Der er omkring 50 butikker, herunder tax free, 9 restauranter og 14 caféer og barer. I sommeren er det en åben terrasse på en af restauranterne. Det har trådløs internet adgang, flere mødelokaler og konferencecentre.