Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Basel

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Basel inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Basel miniguide

Billeje Basel

Biludlejning Basel

Basel er beliggende i den nordvestlige del af Schweiz – lige på grænsen til Tyskland og Frankrig .Selv om det er en flod, skibene på grund af forbindelsen til havet via floden Rhinen, der løber gennem midten. Flertal Sproget i Bern er tysk. Byen, der har ca. 180.000 indbyggere (næsten 700.000 med forstæder), er den tredje største i Schweiz – og hovedstaden i kantonen Basel-Stadt. Det er især kendt for sit omfattende kemiske og farmaceutiske industri.

En af attraktionerne i Basel gamle bydel er Rathaus (rådhuset), med rødder tilbage til 1300 renoveret århundrede (og ombygget i 1700-tallet). Det ligger på byens centrale torv, hvor hver dag er en livlig og meget populære frugt, grønt og blomster marked. Ellers den middelalderlige domkirke i Basel Münster, i rød sandsten, en berømt vartegn i Basel. I den gamle bydel er ellers en række historiske seværdigheder.

Basel er betragtes som en af Europas største kulturbyer, og der er et stort antal interessante museer, gallerier og teatre her. Hver sommer byen vært for Store, internationalisering alle kunstmesse Art Basel – at tiltrække gallerister og kunsthandlere fra hele verden.

Den internationale lufthavn Euro Airport Basel-Mulhouse-Freiburg ligger i Frankrig , kun 6 km nord for Basel centrum.De vigtigste lufthavn for tre byer – i tre forskellige lande: Basel (Schweiz), Mulhouse (Frankrig) og Freiburg ( Tyskland ).

Dansk