Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Strasbourg

Hvis du vælger at leje en bil, når du besøger Strasbourg, får du meget nemmere ved at udforske, hvad byen har at byde på. Heldigvis har de fleste biludlejningsfirmaer en hjemmeside, som gør det nemt at reservere præcis den bil, du vil have, allerede inden du ankommer til byen. Du kan bruge denne artikel som en guide til at hjælpe dig med at udforske byen fra sæderne i din lejebil. 

Guide til Strasbourg

Strasbourg

Biludlejning Strasbourg

Strasbourg er hovedstaden i Grand Est-regionen i Frankrig. Det er her Europaparlamentet holder til, og derfor er byen ikke bare en vigtig by for Frankrig, men for hele regionen. I begyndelsen var byen en romersk-keltisk landsby, og op gennem historien har byen overlevet to tyske invasioner i både første og anden verdenskrig, men byen forblev dog en del af Frankrig. Størstedelen af den oprindelige by ligger på Grand Île (den store ø), som ligger i centrum af byen. 

Denne ø er omkranset af floden Ill, som er en af Rhinens store bifloder. i 1988 blev øen optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Her kan du finde den berømte Notre Dame-katedral i Strasbourg, som blev bygget fra det 12. til det 14. århundrede. Dette enestående bygningsværk er et sjældent eksempel på den fransk-gotiske arkitektur. De hundredvis af skulpturer, som pryder katedralen, giver den en magisk fremtoning. Den er bygget af lyserød sandsten, som giver indtryk af, at den skifter farve afhængigt af tidspunktet på dagen. 

Hvis du er interesseret i at udforske andre store bygningsværker, kan vi bl.a. anbefale broen Raven Bridge, som blev bygget i det 12. århundrede, Old Butchers House (1587), Old Customs House (1358), bygningen Chamber of Commerce (1585) og Kléber-pladsen. Disse monumenter repræsenterer byens lange fortid, og besøgende har rig mulighed for at opdage Strasbourgs prægtige kulturarv. Hvert eneste monument har en unik historie, men det er Old Butchers House, som huser de fleste af byens gamle fortællinger. Her findes mere end 200.000 historiske genstande, og en del af dem er løbende udstillet for de besøgende. 

I dag fungerer Strasbourg som centrum for både kultur og erhverv. Byen har 473.000 indbyggere og dækker et areal på 78,26 km². Der er masser af oplevelser i vente i Alsace-regionen. Hvis du lejer en bil, kan du tage en pause fra byens puls og køre en tur ud på landet. Her vil du kunne finde gamle middelalderbyer som fx Obernai, Guebwiller og Colmar, som ligger hhv. 28,1 km, 103,9 km og 73,6 km fra centrum af Strasbourg. 

Tag på opdagelse med din lejebil

Op gennem historien har kontrollen over Alsace-regionen skiftet mellem Frankrig og Tyskland. Regionens historie går helt tilbage til middelalderen. Der er fundet flere end 400 feudale slotte fra middelalderen i dette område. Hvis du vælger at leje en bil, vil det være rigtig nemt at udforske de mange steder, som regionen har at byde på, og samtidig kan du tage del i forskellige lokale aktiviteter. Du kan for eksempel begynde med at køre 55 km syd for byen, hvor slottet Haut-Koenigsbourg ligger. 

Dette middelalderslot præsenterer dig for en magisk udsigt udover Alsace-dalen, de schweiziske alper og den tætte, sorte skov, som strækker sig langt ind i Tyskland. Bygningsværket, som det står nu, er ikke det originale bygningsværk. Det er blevet genopbygget to gange i det 15. og det 19. århundrede, da det blev ødelagt under krige. Det er en kæmpe turistattraktion, som tiltrækker over 500.000 besøgende hvert år. Du kan også udforske Wangenbourg-slottet, som ligger 77,1 km fra Haut-Koenigsbourg. 

Benyt chancen for at udforske den 170 km lange vinrute, som begynder i den lille by Thann, og som snor sig op ad bjerget Vosges. Det er en helt enestående tur gennem de vindyrkede områder i Alsace. Alt afhængigt af hvor lang din ferie er, byder regionen også på andre slotte, som du har mulighed for at udforske. 

Lufthavne

Strasbourg Airport forbinder denne fantastiske by til resten af verden. Lufthavnens hjemmeside tilbyder alle de nødvendige oplysninger, som en rejsende har brug for. Siden giver fx oplysninger om, hvordan du kommer frem til lufthavnen, om parkering og biludlejning, og siden giver også rejsende et overblik over byens hoteller. 

Det er derfor nemt at søge efter en lejebil og et sted at overnatte. Da hjemmesiden giver dig flere valgmuligheder, kan du sammenligne priser og vælge et udlejningsfirma, som har positive anmeldelser og overkommelige priser. Nogle af de udlejningsfirmaer, som findes i lufthavnen, er bl.a. Avis, Sixt, Hertz og Thrifty. 

Strasbourg Airport tilbyder flyvninger til destinationer som fx Barcelona, Amsterdam, Bastia, Budapest og Tel Aviv, blot for at nævne nogle få. Der er også mange flyselskaber, som tilbyder afgange fra denne lufthavn. Derfor er de rejsende sikre på at kunne nyde godt af de mest konkurrencedygtige priser på markedet. 

Trafik

Når du kører i Strasbourg, er det vigtigt, at du er opmærksom på trafiklove og -regler. Så undgår du nemlig at komme til at bryde loven uforsætligt. Overhold hastighedsgrænserne: 130 km/t på højhastighedsmotorveje og 110 km/t på motortrafikveje. Hold også godt øje med vejskilte, og vær ekstra opmærksom på cyklister, da der er mange cykelglade indbyggere i regionen. 

Vejstandarden i denne del af verden er meget god. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om bumlede køreture. Hvis du udforsker byen, er det vigtigt at vide, at betalingsparkering kan være dyr, så vær opmærksom på hvor og hvor længe du parkerer din bil. Undersøg mulighederne for både gratis parkering og betalingsparkering, så kan du planlægge dine ture efter forholdene. 

Dansk