Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Strasbourg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Strasbourg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Strasbourg miniguide

Strasbourg

Biludlejning Strasbourg

Strasbourg (tysk: Strasbourg) har 272.975 indbyggere (2006) og er beliggende i det nordøstlige hjørne af Frankrig – på floden Ill, som er en biflod til Rhinen.Byen er det administrative centrum i ministeriet for Bas-Rhin og Alsace-regionen. Hold desuden flere vigtige europæiske institutioner her – først og fremmest Europa-Parlamentet, Europarådet og Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Dette giver Strasbourg en meget international atmosfære.

Grundlagt af romerne, og senere i historien vekslede mellem at være tysk og fransk. Siden 1919 (undtagen i krig år fra 1940 til 1945), by har været en del af Den Franske Republik, men begge arkitektoniske som kulturelt markerede resterne af den nære beliggenhed til Tyskland .

Der er en række attraktioner, både historisk og andre arter i Strasbourg. Hele middelalderlige præget centrum med sine sluser og kanaler, smalle gader og bindingsværkshuse UNESCO World Heritage List. Ellers byens mest berømte bygning Cathédrale Notre-Dame, som blev påbegyndt i 1015, men først vedtaget 1429Hvornår blev verdens højeste bygning – med en kirke tårn, der stiger 142 meter over jorden. Inde i tårnet er der en berømt astronomisk ur, der viser positionen af stjerner flere hundrede år tilbage i tiden. Strasbourg har også mange museer, især inden for kunst og kultur. En af de mest populære kunstmuseum er Musée des Arts Decoratifs.

Den nærmeste lufthavn er Flyvepladsens de Strasbourg-Neuhof, der er placeret et par miles sydøst for centrum.

Dansk