Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Strasbourg Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Strasbourg Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Strasbourg Lufthavn miniguide

Billeje Strasbourg Lufthavn
Biludlejning Strasbourg Lufthavn

Strasbourg Airport (SXB) ligger ca 15 km vest sydvest for Strasbourg i Frankrig .Der er et nyt tog, der kører hvert kvarter minutter og tager kun 9 minutter mellem lufthavnen og Strasbourg. Bilen udlejningsselskaber, der er repræsenteret, er Hertz, Sixt, Avis, Europcar og National / quote.

1.700 tusind passagerer besøgte Strasbourg Lufthavn i 2007. Lufthavnen betjener omkring 15 forskellige internationale destinationer i Europa og Nordafrika. Air France tjener de fleste destinationer.

Der er flere barer og caféer i lufthavnen samt to restauranter, hvoraf den ene serverer regionale specialiteter. Når det drejer sig om shopping, da der er tax free og en butik sælger regionale produkter kaldes Découvrir l’Alsace. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, mødelokaler og konferencecenter, ATM og rejsebureauer. Den nærmeste hoteller er Hôtel Père Benoît og Ibis Strasbourg Aeroport.