Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Strasbourg Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Strasbourg Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Strasbourg Lufthavn miniguide

Billeje Strasbourg Lufthavn

Biludlejning Strasbourg Lufthavn

Strasbourg Airport (SXB) ligger ca 15 km vest sydvest for Strasbourg i Frankrig .Der er et nyt tog, der kører hvert kvarter minutter og tager kun 9 minutter mellem lufthavnen og Strasbourg. Bilen udlejningsselskaber, der er repræsenteret, er Hertz, Sixt, Avis, Europcar og National / quote.

1.700 tusind passagerer besøgte Strasbourg Lufthavn i 2007. Lufthavnen betjener omkring 15 forskellige internationale destinationer i Europa og Nordafrika. Air France tjener de fleste destinationer.

Der er flere barer og caféer i lufthavnen samt to restauranter, hvoraf den ene serverer regionale specialiteter. Når det drejer sig om shopping, da der er tax free og en butik sælger regionale produkter kaldes Découvrir l’Alsace. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, mødelokaler og konferencecenter, ATM og rejsebureauer. Den nærmeste hoteller er Hôtel Père Benoît og Ibis Strasbourg Aeroport.

Dansk