Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bern

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bern inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bern miniguide

Billeje Bern

Biludlejning Bern

Bern, som er i Schweiz , er både landet og kantonen Bern’s kapital.Byen har en befolkning på ca. 127.000 – hvilket gør det Schweiz’s fjerde største. Den dominerende sprog Bern er tysk.

De fleste af byens seværdigheder er i den gamle bydel – som i sin helhed er opført på UNESCO’s World Heritage List. Ud over en velbevaret bygninger med rødder i middelalderen, er der en række historiske brønde med 1.500-tallet motiver. Blandt de mest berømte bygninger i byen, finder vi tre tårne i 1200-tallet havde gate funktioner: Zytglogge, Käfigturm og Holländerturm.

Ellers betragtes som den gamle byråd bygning som byens Erlachenhof staseligste hus. Det blev bygget i 1747. Også den gotiske middelalderkirke Berner Münster og bro Untertorbrücke – både fra de 1400 århundrede – er et af Bern vigtigste arkitektoniske seværdigheder.

Bern er i alle henseender en kunst og kultur – og de mange spændende kulturelle institutioner er et bevis. En af de mest besøgte er Stadt Theater Bern, hvor den i begge spiller, opera og ballet.

Familier med børn vil sikkert gerne også prioritere en tur til zoologisk have Tierpark Dählhölzi, hvor du For en berømt “bærer grav” (med levende bjørne) – hvilket svarer til en tradition i byen, der daterer sig tilbage til år 1411.

Lufthavnen Bern-Belp , lige syd for downtown, er en forholdsvis lille regional lufthavn.Nærneste International Airport er beliggende i Zürich ( Flughafen Zürich ), ca. 125 km nordøst for Bern.

Dansk