Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bern

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bern inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bern miniguide

Billeje Bern
Biludlejning Bern

Bern, som er i Schweiz, er både landet og kantonen Bern’s kapital.Byen har en befolkning på ca. 127.000 – hvilket gør det Schweiz’s fjerde største. Den dominerende sprog Bern er tysk.

De fleste af byens seværdigheder er i den gamle bydel – som i sin helhed er opført på UNESCO’s World Heritage List. Ud over en velbevaret bygninger med rødder i middelalderen, er der en række historiske brønde med 1.500-tallet motiver. Blandt de mest berømte bygninger i byen, finder vi tre tårne i 1200-tallet havde gate funktioner: Zytglogge, Käfigturm og Holländerturm.

Ellers betragtes som den gamle byråd bygning som byens Erlachenhof staseligste hus. Det blev bygget i 1747. Også den gotiske middelalderkirke Berner Münster og bro Untertorbrücke – både fra de 1400 århundrede – er et af Bern vigtigste arkitektoniske seværdigheder.

Bern er i alle henseender en kunst og kultur – og de mange spændende kulturelle institutioner er et bevis. En af de mest besøgte er Stadt Theater Bern, hvor den i begge spiller, opera og ballet.

Familier med børn vil sikkert gerne også prioritere en tur til zoologisk have Tierpark Dählhölzi, hvor du For en berømt “bærer grav” (med levende bjørne) – hvilket svarer til en tradition i byen, der daterer sig tilbage til år 1411.

Lufthavnen Bern-Belp, lige syd for downtown, er en forholdsvis lille regional lufthavn.Nærneste International Airport er beliggende i Zürich ( Flughafen Zürich ), ca. 125 km nordøst for Bern.