Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bern Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bern Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bern Lufthavn miniguide

Billeje Bern Lufthavn

Biludlejning Bern Lufthavn

Bern regional lufthavn (BRN) ligger 9 km sydøst for Bern , men i virkeligheden er tættere på byen Belp, og er derfor ofte Bern Belp.Der er en bus mellem lufthavnen og Bern. De biludlejningsselskaber repræsenteret i lufthavnen er Sixt og Avis.

Omkring 200 000 passagerer besøger Bern Lufthavn hvert år. Paris, Bern og München , er de permanente destinationer fra Bern Lufthavn, mens en 20-århundrede destinationer, der beflyves kun i vinter-og sommersæsonen af charteret.Bern Lufthavn betjenes af fem forskellige flyselskaber.

Bern Lufthavn har en bistro og en taxfree shop og en lounge. Lufthavn Bern-Belp hul i nærheden af lufthavnen.

Dansk