Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Basel Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Basel Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Basel Lufthavn miniguide

Billeje Basel Lufthavn

Biludlejning Basel Lufthavn

Basel Lufthavn (BSL), officielt kaldet Euro Airport Basel-Mulhouse-Freiburg, der ligger 8 km nordøst for Basel , 25 km syd for Mulhouse i Frankrig, samt i nærheden af Freiburg i Tyskland .Der er busser mellem de tre byer og i lufthavnen og planen er en togforbindelse. Autopôle biludlejningsfirmaer, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og citerer Sixt er alle repræsenteret i 3. gulv af både den franske og den schweiziske del af lufthavnen.

4.270.000 passagerer besøgte Basel Lufthavn i 2007. Det er en af de få lufthavne i verden, der drives i et samarbejde mellem de tre lande, Schweiz, Tyskland og Frankrig , og er opdelt i en schweizisk og en fransk afdeling. 21 forskellige luftfartsselskaber, der flyver fra lufthavnen.

Udvælgelsen af caféer, barer og restauranter er gode, og der er flere skatte-butikker. Andre faciliteter inkluderer trådløs internetadgang for et gebyr, legeplads for børn, Cash og konferencer – business værelser. Det nærmeste hotel ligger på den franske side, Hotel Formel 1 Bale Aéroport.

Dansk