Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Basel Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Basel Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Basel Lufthavn miniguide

Billeje Basel Lufthavn
Biludlejning Basel Lufthavn

Basel Lufthavn (BSL), officielt kaldet Euro Airport Basel-Mulhouse-Freiburg, der ligger 8 km nordøst for Basel, 25 km syd for Mulhouse i Frankrig, samt i nærheden af Freiburg i Tyskland .Der er busser mellem de tre byer og i lufthavnen og planen er en togforbindelse. Autopôle biludlejningsfirmaer, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og citerer Sixt er alle repræsenteret i 3. gulv af både den franske og den schweiziske del af lufthavnen.

4.270.000 passagerer besøgte Basel Lufthavn i 2007. Det er en af de få lufthavne i verden, der drives i et samarbejde mellem de tre lande, Schweiz, Tyskland og Frankrig, og er opdelt i en schweizisk og en fransk afdeling. 21 forskellige luftfartsselskaber, der flyver fra lufthavnen.

Udvælgelsen af caféer, barer og restauranter er gode, og der er flere skatte-butikker. Andre faciliteter inkluderer trådløs internetadgang for et gebyr, legeplads for børn, Cash og konferencer – business værelser. Det nærmeste hotel ligger på den franske side, Hotel Formel 1 Bale Aéroport.