Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Locarno

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Locarno inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Locarno miniguide

Billeje Locarno
Biludlejning Locarno

Locarno er beliggende i den italiensk-talende kanton Ticino – specielt i den sydøstlige del af Schweiz, nær grænsen til Italien. Byens idylliske beliggenhed i den nordlige ende af den store sø Lago Maggiore – og ved foden af Alperne – har gjort Locarno et populært turistmål. Befolkningen på 15.000 stiger til 65.000, hvis forstæderne medtages.

Den gamle bydel Città Vecchia er en af hovedattraktionerne i Locarno. Ellers er nogle af de mest eftertragtede seværdigheder i udkanten – eller eller lige uden – byens centrum. Dette omfatter Slottet Castello VISCONTEO fra 1100’s og Abbey Madonna del Sasso. Sidstnævnte er i højtliggende landsby Orselina. Når en svævebane til toppen af 1.340 m høje bjerg Cardaca – hvor du kan træffes yderligere med stoleliften til toppen af Cinetta (1671 m). Fra begge toppe, er det en fantastisk udsigt.

En appel af en lidt anden type er Astrovia Locarno, som er en model af solsystemet i skala 1:1 milliard. Solen og planeterne er steder langs cykelstier i terræn og den længste distance – mellem Solen (i udkanten af Locarno) og Pluto (i landsbyen tegn) – er 6 km.

Det centrale torv Piazza Grande i Città Vecchia (“Old Town”) er i sommeren venue til mange forskellige udendørs koncerter – især i tilknytning til Månen og stjerner Festival i juli hvert år. Et andet vigtigt årligt kulturegivenhet den prestigefyldte Locarno International Film Festival i august.

Den nærmeste lufthavn er Lugano Lufthavn, 46 km syd for Locarno, som fl.a. har ruter til destinationer i Italien, Tyskland, Frankrig og England.