Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Locarno

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Locarno inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Locarno miniguide

Billeje Locarno

Biludlejning Locarno

Locarno er beliggende i den italiensk-talende kanton Ticino – specielt i den sydøstlige del af Schweiz , nær grænsen til Italien. Byens idylliske beliggenhed i den nordlige ende af den store sø Lago Maggiore – og ved foden af Alperne – har gjort Locarno et populært turistmål. Befolkningen på 15.000 stiger til 65.000, hvis forstæderne medtages.

Den gamle bydel Città Vecchia er en af hovedattraktionerne i Locarno. Ellers er nogle af de mest eftertragtede seværdigheder i udkanten – eller eller lige uden – byens centrum. Dette omfatter Slottet Castello VISCONTEO fra 1100’s og Abbey Madonna del Sasso. Sidstnævnte er i højtliggende landsby Orselina. Når en svævebane til toppen af 1.340 m høje bjerg Cardaca – hvor du kan træffes yderligere med stoleliften til toppen af Cinetta (1671 m). Fra begge toppe, er det en fantastisk udsigt.

En appel af en lidt anden type er Astrovia Locarno, som er en model af solsystemet i skala 1:1 milliard. Solen og planeterne er steder langs cykelstier i terræn og den længste distance – mellem Solen (i udkanten af Locarno) og Pluto (i landsbyen tegn) – er 6 km.

Det centrale torv Piazza Grande i Città Vecchia (“Old Town”) er i sommeren venue til mange forskellige udendørs koncerter – især i tilknytning til Månen og stjerner Festival i juli hvert år. Et andet vigtigt årligt kulturegivenhet den prestigefyldte Locarno International Film Festival i august.

Den nærmeste lufthavn er Lugano Lufthavn, 46 km syd for Locarno, som fl.a. har ruter til destinationer i Italien, Tyskland, Frankrig og England.

Dansk