Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje St Gallen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i St Gallen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

St Gallen miniguide

Billeje St Gallen
Biludlejning St Gallen

St. Gallen er beliggende i den nordøstlige del af Schweiz og er en af de største byer i landet med 74.900 indbyggere (i 2008).Grundlagt i 600’s, og har flere kulturelle og historiske seværdigheder. Desuden er St. Gallen en vigtig transport hub.

St. Gallen er beliggende i en dal på 700 meter – med Appenzell bjergkæde i nærheden. Det højeste punkt er top Säntis på 2502 m. Der er gode muligheder for friluftsaktiviteter i bjergene, og man kan tage svævebanen op til Säntis fra Schwägalp.
Biggest turistattraktion i St. Gallen er den romersk-katolske katedral “St. Georg St. Gallen” fra 1755. I perioden 1766 – 1805 blev kirken kloster kirke St. Gallen klostret.Kirken er opført på UNESCO’s World Heritage List.

Andre attraktioner i byen omfatte Textile Museum, den historiske og etnografiske museum, kunstmuseet og The Natural History Museum.

Byen har sin egen lufthavn – St. Gallen-Altenrheim Airport – med begrænset flyvninger. Nærmeste internationale lufthavn Zürich Airport, der ligger 89 km vest for St. Gallen.