Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje St Gallen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i St Gallen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

St Gallen miniguide

Billeje St Gallen

Biludlejning St Gallen

St. Gallen er beliggende i den nordøstlige del af Schweiz og er en af de største byer i landet med 74.900 indbyggere (i 2008).Grundlagt i 600’s, og har flere kulturelle og historiske seværdigheder. Desuden er St. Gallen en vigtig transport hub.

St. Gallen er beliggende i en dal på 700 meter – med Appenzell bjergkæde i nærheden. Det højeste punkt er top Säntis på 2502 m. Der er gode muligheder for friluftsaktiviteter i bjergene, og man kan tage svævebanen op til Säntis fra Schwägalp.
Biggest turistattraktion i St. Gallen er den romersk-katolske katedral “St. Georg St. Gallen” fra 1755. I perioden 1766 – 1805 blev kirken kloster kirke St. Gallen klostret.Kirken er opført på UNESCO’s World Heritage List.

Andre attraktioner i byen omfatte Textile Museum, den historiske og etnografiske museum, kunstmuseet og The Natural History Museum.

Byen har sin egen lufthavn – St. Gallen-Altenrheim Airport – med begrænset flyvninger. Nærmeste internationale lufthavn Zürich Airport , der ligger 89 km vest for St. Gallen.

Dansk