Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Thun

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Thun inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Thun miniguide

Billeje Thun

Biludlejning Thun

Thun er beliggende i den schweiziske kanton Bern, og har 42.700 indbyggere (2009). Byen ligger hvor floden Aare flyder ind Thunersjøen – med udsigt over de sneklædte Alper, Bern. Thun er beliggende 30 km syd for hovedstaden Bern.

Byens største levebrød er turisme – og Thun anses porten til Highlands Berner Oberland, med sin smukke og varierede landskab.

Den gamle by Thun er en stor turistattraktion, hvor Thun Slot fra de 1100’s er beliggende. Der er Der er også en historisk museum.De vigtigste kirke i den gamle bydel – Stadtkirche Thun er også en populær attraktion, hvor tårnet er fra 1330’s.
Castle Schadau fra 1850’erne er også et besøg værd – med sin smukke engelske have. Slottet ligger på Thunersjøen, og har en fantastisk udsigt over tårnhøje bjerge.

En anden seværdighed i Thun er byens kunstmuseum – som har både permanente og midlertidige udstillinger – med fokus på moderne kunst.

Ellers har byen gode indkøbsmuligheder og moderne varehuse, små specialbutikker og spændende markeder.
I sommeren er der gode muligheder for badning i Thunersjøen, der også har muligheder for forskellige former for vandsport.

Nærmeste internationale lufthavn Zürich Lufthavn, der ligger 157 km nordøst for Thun.

Dansk