Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Thun

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Thun inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Thun miniguide

Billeje Thun
Biludlejning Thun

Thun er beliggende i den schweiziske kanton Bern, og har 42.700 indbyggere (2009). Byen ligger hvor floden Aare flyder ind Thunersjøen – med udsigt over de sneklædte Alper, Bern. Thun er beliggende 30 km syd for hovedstaden Bern.

Byens største levebrød er turisme – og Thun anses porten til Highlands Berner Oberland, med sin smukke og varierede landskab.

Den gamle by Thun er en stor turistattraktion, hvor Thun Slot fra de 1100’s er beliggende. Der er Der er også en historisk museum.De vigtigste kirke i den gamle bydel – Stadtkirche Thun er også en populær attraktion, hvor tårnet er fra 1330’s.
Castle Schadau fra 1850’erne er også et besøg værd – med sin smukke engelske have. Slottet ligger på Thunersjøen, og har en fantastisk udsigt over tårnhøje bjerge.

En anden seværdighed i Thun er byens kunstmuseum – som har både permanente og midlertidige udstillinger – med fokus på moderne kunst.

Ellers har byen gode indkøbsmuligheder og moderne varehuse, små specialbutikker og spændende markeder.
I sommeren er der gode muligheder for badning i Thunersjøen, der også har muligheder for forskellige former for vandsport.

Nærmeste internationale lufthavn Zürich Lufthavn, der ligger 157 km nordøst for Thun.