Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lugano

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lugano inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lugano miniguide

Billeje Lugano

Biludlejning Lugano

Lugano ligger i det sydlige Schweiz, nær grænsen til Italien – den italiensk-talende kanton Ticino.Byen – der har 53.000 indbyggere – ligger også syd for Alperne, søen Lago di Lugano.

ets nærhed til det smukke Lago di Lugano – og den varme, solrige somre her. Den gennemsnitlige temperatur i vandet i søen, når mellem 19 og 24 grader C, og de mange smukke strande – hvor hoteller og restauranter ligger tæt – forekommer tiltrækkende for mange turister. Så gør de mange muligheder for sejlads på søen.

Af arkitektoniske seværdigheder i selve byen skal være særligt San Lorenzo katedral fra 1400-tallet nævnes. Og fra Lugano mange museer er Museo delle Kultur i en unik position. Det blev åbnet i 1998 i en smuk tidligere palæ hus, som ligger nær vandkanten.

Lugano Airport er en mindre lufthavn i udkanten af byen, som har en international rute trafik – herunder til visse destinationer i Italien, Frankrig , Tyskland og England .

Dansk