Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lugano

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lugano inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lugano miniguide

Billeje Lugano
Biludlejning Lugano

Lugano ligger i det sydlige Schweiz, nær grænsen til Italien – den italiensk-talende kanton Ticino.Byen – der har 53.000 indbyggere – ligger også syd for Alperne, søen Lago di Lugano.

ets nærhed til det smukke Lago di Lugano – og den varme, solrige somre her. Den gennemsnitlige temperatur i vandet i søen, når mellem 19 og 24 grader C, og de mange smukke strande – hvor hoteller og restauranter ligger tæt – forekommer tiltrækkende for mange turister. Så gør de mange muligheder for sejlads på søen.

Af arkitektoniske seværdigheder i selve byen skal være særligt San Lorenzo katedral fra 1400-tallet nævnes. Og fra Lugano mange museer er Museo delle Kultur i en unik position. Det blev åbnet i 1998 i en smuk tidligere palæ hus, som ligger nær vandkanten.

Lugano Airport er en mindre lufthavn i udkanten af byen, som har en international rute trafik – herunder til visse destinationer i Italien, Frankrig, Tyskland og England .