Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Montreux

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Montreux inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Montreux miniguide

Billeje Montreux
Biludlejning Montreux

Montreux er en by med 23.800 indbyggere (2008) beliggende i det fransktalende kanton Vaud (tysk: Waadt) – specielt i den nordøstlige ende af Lake Genève (Lac Léman), ved foden af Alperne.

Byen er primært kendt for sine mange populære kulturelle festivaler og koncerter. Den berømte Montreux Festival “for tv-produktioner (officielle navn: Rose d’Or) blev afholdt her i den periode, 1958-2003, da det blev flyttet til Luzern.
En anden vigtig international begivenhed er den årlige Montreux Jazz Festival. Montreux Casino skal også nævnes, at i 1971, blev genopbygget efter den brændte ned under en koncert med den verdensberømte rock performer Frank Zappa. En anden rockstjerne, Freddy Mercury (1946-1991), forsanger i gruppen Queen, har sin egen statue nær bredden af Lake Genève.

Populære seværdigheder: 5 km syd for Montreux, dels i vandet, ligger det imponerende middelalderslot Château Chillon, hvor der også er et museum. Og for dem, der ønsker en nem måde at tage toppen af bjerget Rochers de Naye (2.045 m), er en tur med den særprægede beg redskaber, der transporterer passagerer til den 10-mile stretch fra Montreux, anbefales.

Den nærmeste lufthavn er Geneve Cointin International Airport, der ligger 85 km vest / sydvest for Montreux.