Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Montreux

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Montreux inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Montreux miniguide

Billeje Montreux

Biludlejning Montreux

Montreux er en by med 23.800 indbyggere (2008) beliggende i det fransktalende kanton Vaud (tysk: Waadt) – specielt i den nordøstlige ende af Lake Genève (Lac Léman), ved foden af Alperne.

Byen er primært kendt for sine mange populære kulturelle festivaler og koncerter. Den berømte Montreux Festival “for tv-produktioner (officielle navn: Rose d’Or) blev afholdt her i den periode, 1958-2003, da det blev flyttet til Luzern.
En anden vigtig international begivenhed er den årlige Montreux Jazz Festival. Montreux Casino skal også nævnes, at i 1971, blev genopbygget efter den brændte ned under en koncert med den verdensberømte rock performer Frank Zappa. En anden rockstjerne, Freddy Mercury (1946-1991), forsanger i gruppen Queen, har sin egen statue nær bredden af Lake Genève.

Populære seværdigheder: 5 km syd for Montreux, dels i vandet, ligger det imponerende middelalderslot Château Chillon, hvor der også er et museum. Og for dem, der ønsker en nem måde at tage toppen af bjerget Rochers de Naye (2.045 m), er en tur med den særprægede beg redskaber, der transporterer passagerer til den 10-mile stretch fra Montreux, anbefales.

Den nærmeste lufthavn er Geneve Cointin International Airport , der ligger 85 km vest / sydvest for Montreux.

Dansk