Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Zug

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Zug inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Zug miniguide

Billeje Zug

Biludlejning Zug

Zug (25 800 indbyggere i 2008) beliggende ved søen Zugersee, og er hovedstad i den schweiziske kanton Zug.Det er beliggende ved foden af bjerget Zugerberg, som måler 1.039 m.

Zug er kendt for at være en ideel turistmål for rekreation, kulturturelle aktiviteter og udendørs aktiviteter.

Byens største attraktion er den gamle by med historiske bygninger og gamle bymure fra 1500-tallet. Andre seværdigheder i Zug Rådhus fra 1505, St. Oswald’s Church fra 1478, Afrika Museum, kunst galleri (med malerier og skulpturer) og forhistoriske museum – som viser modeller for, hvordan folk levede og overlevede i Ice Age, Stone Age og bronzealderen.

The Palace Museum i Zug er også en populær attraktion, hvor dele af bygningen er fra 1000’s. Indendørs finder du kulturhistoriske museum med interessante udstillinger. Slottet, som er en milepæl i byen, har fungeret som både en fæstning og ophold. Der er også en fantastisk udsigt fra Palace Museum i byen og Zugersee.

Zug har flere årlige festivaler – herunder jazz festival i august og sø festival “Seenachtsfest” i juni / juli.
Nærmeste lufthavn er Flughafen Zürich , der ligger 50 km nord for Zug.

Dansk