Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Uster

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Uster inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Uster miniguide

Billeje Uster
Biludlejning Uster

Uster ligger i schweiziske kanton Zürich og har ca.31.000 indbyggere (2008). Det ligger nær søen Greifensee – 23 km øst for (byen) Zürich .

Uster Slot er byens mest berømte vartegn – hvor dele af bygningen stammer fra 1200-tallet.Slottet er en stor turistattraktion, beliggende på en bakke med en fantastisk udsigt over Greifensee og omegn.
Slottet blev helt ødelagt ved en brand i 1492, men blev genopbygget i perioden 1526 til 1529.Inde i slottet er også en dejlig restaurant.

En anden seværdighed i Ulster er jazz museum “Swiss JazzOrama. Museet fortæller om jazz musik i Schweiz – en udstilling af fotografier og objekter.Der er også en mediarom og en museumsbutik.
Ulster modtaget i 2001 Wakka udmærkelse fra “Swiss Heritage Society (SHS) – for deres udvikling og bevaring af byens arkitektoniske arv.

På trods af at Ulster er en lille by, oplever, at de et godt udvalg af butikker, hoteller, barer og restauranter.
Den nærmeste lufthavn er Flughafen Zürich – beliggende 21,2 km nordvest for Uster.