Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Uster

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Uster inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Uster miniguide

Billeje Uster

Biludlejning Uster

Uster ligger i schweiziske kanton Zürich og har ca.31.000 indbyggere (2008). Det ligger nær søen Greifensee – 23 km øst for (byen) Zürich .

Uster Slot er byens mest berømte vartegn – hvor dele af bygningen stammer fra 1200-tallet.Slottet er en stor turistattraktion, beliggende på en bakke med en fantastisk udsigt over Greifensee og omegn.
Slottet blev helt ødelagt ved en brand i 1492, men blev genopbygget i perioden 1526 til 1529.Inde i slottet er også en dejlig restaurant.

En anden seværdighed i Ulster er jazz museum “Swiss JazzOrama. Museet fortæller om jazz musik i Schweiz – en udstilling af fotografier og objekter.Der er også en mediarom og en museumsbutik.
Ulster modtaget i 2001 Wakka udmærkelse fra “Swiss Heritage Society (SHS) – for deres udvikling og bevaring af byens arkitektoniske arv.

På trods af at Ulster er en lille by, oplever, at de et godt udvalg af butikker, hoteller, barer og restauranter.
Den nærmeste lufthavn er Flughafen Zürich – beliggende 21,2 km nordvest for Uster.

Dansk