Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Yverdon Les Bains

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Yverdon Les Bains inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Yverdon Les Bains miniguide

Billeje Yverdon Les Bains

Biludlejning Yverdon Les Bains

Yverdon-Les-Bains er en lille by med 25.000 indbyggere (2008), som er placeret på Lake Neuchâtel, i vestlige del af Schweiz .Byen hører til den schweiziske kanton Vaud, og er en vigtig regional center for handel og turisme.

Yverdon-Les-Bains er primært kendt for sine mineralske kilder og healing termisk bad svovlsyre vand. Byen har også kulturelle og historiske attraktioner, herunder den middelalderlige gamle bydel samt adskillige museer og teatre.

Yverdon borg fra 1200-tallet ligger på pladsen i den gamle bydel, er en af de mest besøgte attraktioner. Slottet huser også en lokalhistorisk museum – “Musée d’Yvedron” (som blev grundlagt i 1761) samt en schweizisk mode museum.

Yverdon-Les-Bains ellers kunne tilbyde shopping og natteliv med pubber og gode restauranter.

Den nærmeste lufthavn er Geneve Cointin International Airport , som ligger 86 km syd-vest for Yverdon-Les-Bains.

Dansk