Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Fribourg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fribourg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fribourg miniguide

Billeje Fribourg
Biludlejning Fribourg

Fribourg (tysk: Freiburg im Üechtland) er placeret i den vestlige del af Schweiz – midt mellem Genève og Zürich .Byen, der er tosproget (fransk og tysk), er hovedstaden i kantonen af samme navn. Fribourg blev grunnagt i 1157 – og har i øjeblikket ca. 34.000 indbyggere.

Hovedattraktionen i Fribourg er den gamle bymidte, der ligesom Altstadt i hovedstaden Bern, har bevaret sin middelalderlige karakter i en intakt bymur. Mange af bygningerne er fra 1500-tallet. Nogle er også ældre, herunder Cathedral of St. Nicolas, som blev påbegyndt i 1238.

Ellers det gamle rådhus i rød sandsten nævnes blandt de arkitektoniske seværdigheder. Den gamle by har en idyllisk beliggenhed på en halvø i floden Sarin.

Den nærmeste internationale lufthavne er Aéroport Genève Cointrin (138 km sydvest for Fribourg) og Flughafen Zürich (155 km nordøst for Fribourg.