Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Fribourg

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Fribourg inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Fribourg miniguide

Billeje Fribourg

Biludlejning Fribourg

Fribourg (tysk: Freiburg im Üechtland) er placeret i den vestlige del af Schweiz – midt mellem Genève og Zürich .Byen, der er tosproget (fransk og tysk), er hovedstaden i kantonen af samme navn. Fribourg blev grunnagt i 1157 – og har i øjeblikket ca. 34.000 indbyggere.

Hovedattraktionen i Fribourg er den gamle bymidte, der ligesom Altstadt i hovedstaden Bern, har bevaret sin middelalderlige karakter i en intakt bymur. Mange af bygningerne er fra 1500-tallet. Nogle er også ældre, herunder Cathedral of St. Nicolas, som blev påbegyndt i 1238.

Ellers det gamle rådhus i rød sandsten nævnes blandt de arkitektoniske seværdigheder. Den gamle by har en idyllisk beliggenhed på en halvø i floden Sarin.

Den nærmeste internationale lufthavne er Aéroport Genève Cointrin (138 km sydvest for Fribourg) og Flughafen Zürich (155 km nordøst for Fribourg.

Dansk