Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Neuchatel

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Neuchatel inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Neuchatel miniguide

Billeje Neuchatel
Biludlejning Neuchatel

Neuchâtel er en lille by i den vestlige del af Schweiz med 32.600 indbyggere (2008).Det er beliggende på Lake Neuchâtel, en af landets største. Søen er også et populært badested i sommer, og man kan tage turen med en sightseeing båd fra Neuchâtel.

Old Town er en af Neuchâtel største turistattraktioner – med sine stejle, snoede gader og stræder samt butikker og restauranter.Basilica Notre Dame, som blev bygget i perioden 1100 – 1200’s er også et besøg værd og det kongelige slot fra de 1100’s med det nærliggende tårn “Tour des Fængsler.” Sidstnævnte er resterne af en middelalderlig bastion, hvorfra man har en panoramisk udsigt over byen.

Andre attraktioner i byen omfatte “Centre Dürrenmatt” – en udstilling af værker af den schweiziske forfatter, maler og kunstner Friedrich Dürrenmatt.

Nærmeste større lufthavn er Geneve Cointin International Airport, der ligger 121 km sydvest for Neuchâtel.