Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Neuchatel

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Neuchatel inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Neuchatel miniguide

Billeje Neuchatel

Biludlejning Neuchatel

Neuchâtel er en lille by i den vestlige del af Schweiz med 32.600 indbyggere (2008).Det er beliggende på Lake Neuchâtel, en af landets største. Søen er også et populært badested i sommer, og man kan tage turen med en sightseeing båd fra Neuchâtel.

Old Town er en af Neuchâtel største turistattraktioner – med sine stejle, snoede gader og stræder samt butikker og restauranter.Basilica Notre Dame, som blev bygget i perioden 1100 – 1200’s er også et besøg værd og det kongelige slot fra de 1100’s med det nærliggende tårn “Tour des Fængsler.” Sidstnævnte er resterne af en middelalderlig bastion, hvorfra man har en panoramisk udsigt over byen.

Andre attraktioner i byen omfatte “Centre Dürrenmatt” – en udstilling af værker af den schweiziske forfatter, maler og kunstner Friedrich Dürrenmatt.

Nærmeste større lufthavn er Geneve Cointin International Airport , der ligger 121 km sydvest for Neuchâtel.

Dansk