Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sierre

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sierre inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sierre miniguide

Billeje Sierre

Biludlejning Sierre

Sierre er en lille by i den schweiziske kanton Valais (fransk: Valais), og har 15.400 indbyggere (2008). Sierre ligger sydvest for landet, og er en tosproget by – når det tales i både fransk og tysk.

Byen har et stort turist trafik hele året rundt og er udgangspunktet for udendørs aktiviteter i Val d’Anniviers – en dal i de schweiziske alper.

Sierre er et populært skiområde med fremragende skiløb og snowboarding muligheder. Fra byen har en forbindelse til Crans-Montana (fransk: Crans sur Sierre) via kabel bil. Crans-Montana er beliggende på et plateau til Sierre – ca. 1500 meter – hvor du har god udsigt over Pennine Alperne og især Weissenhorn – som tårne 4505 meter over havets overflade
Byens mest værdifulde bygninger, den smukke rådhus og kirken St. Catherine – både fra 1600-tallet. En anden turistattraktion er Château de Villa – en smuk arkitektonisk kompleks af 1500-tallet. Château de Villa har en ottekantet tårn og en grand indgangen, og inde kan du besøge en hyggelig restaurant og vinbar.

Desuden besøger turister byen vinmuseum “Musée de la Vigne Valaisan en du Vin”.

Nærmeste større lufthavn er Geneve-Cointin International Airport , der ligger 176 km vest for Sierre.

Dansk