Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sierre

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sierre inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sierre miniguide

Billeje Sierre
Biludlejning Sierre

Sierre er en lille by i den schweiziske kanton Valais (fransk: Valais), og har 15.400 indbyggere (2008). Sierre ligger sydvest for landet, og er en tosproget by – når det tales i både fransk og tysk.

Byen har et stort turist trafik hele året rundt og er udgangspunktet for udendørs aktiviteter i Val d’Anniviers – en dal i de schweiziske alper.

Sierre er et populært skiområde med fremragende skiløb og snowboarding muligheder. Fra byen har en forbindelse til Crans-Montana (fransk: Crans sur Sierre) via kabel bil. Crans-Montana er beliggende på et plateau til Sierre – ca. 1500 meter – hvor du har god udsigt over Pennine Alperne og især Weissenhorn – som tårne 4505 meter over havets overflade
Byens mest værdifulde bygninger, den smukke rådhus og kirken St. Catherine – både fra 1600-tallet. En anden turistattraktion er Château de Villa – en smuk arkitektonisk kompleks af 1500-tallet. Château de Villa har en ottekantet tårn og en grand indgangen, og inde kan du besøge en hyggelig restaurant og vinbar.

Desuden besøger turister byen vinmuseum “Musée de la Vigne Valaisan en du Vin”.

Nærmeste større lufthavn er Geneve-Cointin International Airport, der ligger 176 km vest for Sierre.