Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Potsdam

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Potsdam inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Potsdam miniguide

Billeje Potsdam

Biludlejning Potsdam

Potsdam, som har ca. 132.000 indbyggere (2008), ligger ved floden Havel – 35 km sydvest for den tyske hovedstad Berlin .Det er hovedstaden i delstaten Brandenburg. Der var et forlig her så tidligt som i bronzealderen, mens Potsdam som en by er kendt for 993 år.

Den egenskab ved Potsdam er de mange slotte og parker. De fleste af dem er medtaget som en del af “Slots-og parker i Potsdam og Berlin” på UNESCO’s World Heritage List. Den fornemste af parker, Park Sanssouci. Der er flere smukke slotte. De ældste og mest berømte er Schloss Sanssouci (1745-1747), men også den kraftfulde Neues Schloss (1763-1769) og Orangerieschloss (1851-1964) er her – ud over de mindre lyse slottet Charlottenhof (1826).

Parken er beliggende Marmorpalais neuen Garten (1787-1792) og den russiske landsby Alexandrowka, som først blev bygget i 1800-tallet. En anden stor park i udkanten af det centrale Potsdam, Park Babelsberg er der, hvor vi både finde Schloss Babelsberg (også kaldet “Kleines Schloss”) og Film Park Babelsberg, som er Tysklands svar på Hollywood.
I det historiske centrum, Altstadt har sin egen Potsdam Brandenburger Tor, bygget i 1770 (ikke at forveksle med den ene i Berlin ) – og det er også det gamle rådhus (Altes Rathaus fra 1753 en populær turist attraktioner.

Den internationale lufthavn Berlin-Tegel Lufthavn ligger 35 km nordøst for Potsdam.

Dansk