Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Potsdam

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Potsdam inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Potsdam miniguide

Billeje Potsdam
Biludlejning Potsdam

Potsdam, som har ca. 132.000 indbyggere (2008), ligger ved floden Havel – 35 km sydvest for den tyske hovedstad Berlin .Det er hovedstaden i delstaten Brandenburg. Der var et forlig her så tidligt som i bronzealderen, mens Potsdam som en by er kendt for 993 år.

Den egenskab ved Potsdam er de mange slotte og parker. De fleste af dem er medtaget som en del af “Slots-og parker i Potsdam og Berlin” på UNESCO’s World Heritage List. Den fornemste af parker, Park Sanssouci. Der er flere smukke slotte. De ældste og mest berømte er Schloss Sanssouci (1745-1747), men også den kraftfulde Neues Schloss (1763-1769) og Orangerieschloss (1851-1964) er her – ud over de mindre lyse slottet Charlottenhof (1826).

Parken er beliggende Marmorpalais neuen Garten (1787-1792) og den russiske landsby Alexandrowka, som først blev bygget i 1800-tallet. En anden stor park i udkanten af det centrale Potsdam, Park Babelsberg er der, hvor vi både finde Schloss Babelsberg (også kaldet “Kleines Schloss”) og Film Park Babelsberg, som er Tysklands svar på Hollywood.
I det historiske centrum, Altstadt har sin egen Potsdam Brandenburger Tor, bygget i 1770 (ikke at forveksle med den ene i Berlin ) – og det er også det gamle rådhus (Altes Rathaus fra 1753 en populær turist attraktioner.

Den internationale lufthavn Berlin-Tegel Lufthavn ligger 35 km nordøst for Potsdam.