Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Leipzig

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Leipzig inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Leipzig miniguide

Billeje Leipzig

Biludlejning Leipzig

Leipzig ligger i den østlige del af Tyskland , ved floden Weisse Elster, og er den største by i staten Sachsen.Byen har 511.000 indbyggere (2008), og er måske bedst kendt for sin store messer. Leipzig er også kendt som en gammel universitet og kultur. Også kaldet Leipzig ofte for den “grønne by” – på grund af sine mange floden skove, kolonial haver og parkområder.

Leipzig har mange turistattraktioner, og en af de mest berømte kirker i byens kirke St. Nicholas fra 1165 Andre seværdigheder omfatter den gamle rådhus fra 1556, den nye rådhus fra 1899 – med sine 114 meter høje runde tårn, Thomas’s Church – oprindeligt fra 1100-tallet, “Gohlisser Schloss” – en smuk borg fra 1756 med i slotshaven, University hovedbygningen fra 1415 – plus Mendelssohn-Haus, hjemsted for den berømte komponist Mendelsson, der nu er et museum.

Leipzig har også flere andre interessante museer, herunder flere kunstmuseer, den egyptiske Museum, antikke museum, et apotek museum og Bach Museum.

Byen er også hjemsted for Europas største mindesmærke – “Völkerschlachtdenkmal” – som er 91 meter høj. Monumentet blev indviet 100 år efter “Slaget ved Leipzig i 1813” – til minde om de faldne.

Ellers Leipzig, en stor zoologisk have, som er en attraktion for hele familien.

Byens lufthavn – Leipzig Lufthavn – ligger 21 km nordvest for centrum.

Dansk