Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Leipzig

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Leipzig inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Leipzig miniguide

Billeje Leipzig
Biludlejning Leipzig

Leipzig ligger i den østlige del af Tyskland, ved floden Weisse Elster, og er den største by i staten Sachsen.Byen har 511.000 indbyggere (2008), og er måske bedst kendt for sin store messer. Leipzig er også kendt som en gammel universitet og kultur. Også kaldet Leipzig ofte for den “grønne by” – på grund af sine mange floden skove, kolonial haver og parkområder.

Leipzig har mange turistattraktioner, og en af de mest berømte kirker i byens kirke St. Nicholas fra 1165 Andre seværdigheder omfatter den gamle rådhus fra 1556, den nye rådhus fra 1899 – med sine 114 meter høje runde tårn, Thomas’s Church – oprindeligt fra 1100-tallet, “Gohlisser Schloss” – en smuk borg fra 1756 med i slotshaven, University hovedbygningen fra 1415 – plus Mendelssohn-Haus, hjemsted for den berømte komponist Mendelsson, der nu er et museum.

Leipzig har også flere andre interessante museer, herunder flere kunstmuseer, den egyptiske Museum, antikke museum, et apotek museum og Bach Museum.

Byen er også hjemsted for Europas største mindesmærke – “Völkerschlachtdenkmal” – som er 91 meter høj. Monumentet blev indviet 100 år efter “Slaget ved Leipzig i 1813” – til minde om de faldne.

Ellers Leipzig, en stor zoologisk have, som er en attraktion for hele familien.

Byens lufthavn – Leipzig Lufthavn – ligger 21 km nordvest for centrum.