Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Berlin Schönefeld Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Berlin Schönefeld Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Berlin Schönefeld Lufthavn miniguide

Billeje Berlin Schönefeld Lufthavn
Biludlejning Berlin Schönefeld Lufthavn – Foto: © David Herrmann

Berlin Schönefeld Airport (SXF) er placeret tæt på Schönefeld i Brandenburg, 18 km sydøst for Berlin .Der er både gode jernbane-og bus forbindelser mellem lufthavnen og Berlin. Biludlejning selskaber, der tilbyder deres service i lufthavnen Hertz, Sixt, Budget, National, Alamo, Europcar og Avis.

Lufthavnen er nu gennemgår en større ombygning. Fra 2011 vil det blive kaldt Berlin-Brandenburg International Airport og er den eneste lufthavn i Berlin, hvilket betyder, at Berling Tegel Lufthavn vil blive lukket ned. 6.600 tusind passagerer besøgte Berlin Schönefeld Lufthavn i 2008. Det er et knudepunkt for easyJet og Germanwings. I øjeblikket har fire terminaler, hvor Terminal A er den største og vigtigste.

Schönefeld Lufthavn har et godt udvalg af butikker og restauranter, de fleste ligger i Terminal A, taxfree butik er kun i Terminal D. Andre faciliteter inkluderer førstehjælp, legerum for børn, babyrom, bank, posthus og business center. Hotel Albergo ligger 1 km fra flypassen, mens Holiday Inn Schönefeld Airport og Airport Hotel Berlin Schönefeld ligger 2 km fra lufthavnen.