Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Berlin Schönefeld Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Berlin Schönefeld Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Berlin Schönefeld Lufthavn miniguide

Billeje Berlin Schönefeld Lufthavn

Biludlejning Berlin Schönefeld Lufthavn – Foto: © David Herrmann

Berlin Schönefeld Airport (SXF) er placeret tæt på Schönefeld i Brandenburg, 18 km sydøst for Berlin .Der er både gode jernbane-og bus forbindelser mellem lufthavnen og Berlin. Biludlejning selskaber, der tilbyder deres service i lufthavnen Hertz, Sixt, Budget, National, Alamo, Europcar og Avis.

Lufthavnen er nu gennemgår en større ombygning. Fra 2011 vil det blive kaldt Berlin-Brandenburg International Airport og er den eneste lufthavn i Berlin, hvilket betyder, at Berling Tegel Lufthavn vil blive lukket ned. 6.600 tusind passagerer besøgte Berlin Schönefeld Lufthavn i 2008. Det er et knudepunkt for easyJet og Germanwings. I øjeblikket har fire terminaler, hvor Terminal A er den største og vigtigste.

Schönefeld Lufthavn har et godt udvalg af butikker og restauranter, de fleste ligger i Terminal A, taxfree butik er kun i Terminal D. Andre faciliteter inkluderer førstehjælp, legerum for børn, babyrom, bank, posthus og business center. Hotel Albergo ligger 1 km fra flypassen, mens Holiday Inn Schönefeld Airport og Airport Hotel Berlin Schönefeld ligger 2 km fra lufthavnen.

Dansk