Biludlejning Graekenland

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Grækenland

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Grækenland inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Grækenland miniguide

Grækenland
Biludlejning Grækenland

Grækenland er beliggende i det sydøstlige Europa, og har 10.700 tusind indbyggere (2009). Landet grænser op til Albanien, Makedonien, Bulgarien, og Tyrkiet, og kyst ud mod Middelhavet, Det Ioniske Hav og Det Ægæiske Hav.

Grækenland består af både fastlandet og øerne. Fastlandet ligger på den sydligste del af Balkan og på Peloponnes-halvøen og de græske 166 af dem beboede) er stort set omkranset af Det Ægæiske Hav.Øer, Kreta, Rhodos, Korfu, Santorini og Zakynthos er populære turister med sol og badeferie, smuk natur og historiske steder.Grækenland har mindre end 17 millioner besøgende årligt.

Landskabet i Grækenland består primært af bjerge, men også søer og vådområder. Det højeste punkt er Mount Olympia – som måling middelhavsklima med milde, våde vintre og tørre, varme somre. I det nordlige Grækenland, er en mere kontinentalt klima.

Hovedstaden Athen er placeret på det græske fastland, og er en af verdens ældste byer.Byen har omkring 800.000 indbyggere, mens næsten 3,3 millioner indbyggere. Byen er bedst kendt for den berømte bakke, Akropolis – med sine historiske bygninger. Temple of the turistattraktion (bygget mellem 447 til 433 f.Kr.Kr.).

Andre større byer i Grækenland, Thessaloniki, Patras, Heraklion, Larisa, Volos, Ioannina og Rhodos by.
Mange af de græske øer har en international lufthavn med stor chartertrafikken i sommer.

Landets største lufthavn ligger 27 km øst for Athen, og kaldte Eleftherias Venizelos International Airport .

Booking af billeje i Grækenland har aldrig været nemmere og billigere. Prøv søgemaskinen over og få rum fra flere biludlejningsfirmaer