Biludlejning Graekenland

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Grækenland

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Grækenland inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Grækenland miniguide

Grækenland

Biludlejning Grækenland

Grækenland er beliggende i det sydøstlige Europa, og har 10.700 tusind indbyggere (2009). Landet grænser op til Albanien , Makedonien, Bulgarien, og Tyrkiet, og kyst ud mod Middelhavet, Det Ioniske Hav og Det Ægæiske Hav.

Grækenland består af både fastlandet og øerne. Fastlandet ligger på den sydligste del af Balkan og på Peloponnes-halvøen og de græske 166 af dem beboede) er stort set omkranset af Det Ægæiske Hav.Øer, Kreta, Rhodos, Korfu, Santorini og Zakynthos er populære turister med sol og badeferie, smuk natur og historiske steder.Grækenland har mindre end 17 millioner besøgende årligt.

Landskabet i Grækenland består primært af bjerge, men også søer og vådområder. Det højeste punkt er Mount Olympia – som måling middelhavsklima med milde, våde vintre og tørre, varme somre. I det nordlige Grækenland, er en mere kontinentalt klima.

Hovedstaden Athen er placeret på det græske fastland, og er en af verdens ældste byer.Byen har omkring 800.000 indbyggere, mens næsten 3,3 millioner indbyggere. Byen er bedst kendt for den berømte bakke, Akropolis – med sine historiske bygninger. Temple of the turistattraktion (bygget mellem 447 til 433 f.Kr.Kr.).

Andre større byer i Grækenland, Thessaloniki, Patras, Heraklion, Larisa, Volos, Ioannina og Rhodos by.
Mange af de græske øer har en international lufthavn med stor chartertrafikken i sommer.

Landets største lufthavn ligger 27 km øst for Athen , og kaldte Eleftherias Venizelos International Airport .

Booking af billeje i Grækenland har aldrig været nemmere og billigere. Prøv søgemaskinen over og få rum fra flere biludlejningsfirmaer

Dansk