Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kreta Chania Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kreta Chania Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kreta Chania Lufthavn miniguide

Kreta Chania Lufthavn

Biludlejning Kreta Chania Lufthavn

Chania International Airport, “Ioannis Daskalogiannis (CHQ) er meget tæt på Souda Bay på halvøen Akrotiri 15 km fra byen Chania, Kreta .Taxi er den mest almindelige transportmiddel for at komme mellem lufthavnen og Chania. Der er flere internationale biludlejningsfirma i lufthavnen, herunder Avis, Budget og Sixt.

Kreta Chania Lufthavn er en kombineret militær og civil lufthavn. Den modtog sin første internationale ruter i 1974. I 1996 en ny terminal var færdig, og det gør Kreta Chania lufthavn nu har kapacitet til 1.350.000 passagerer årligt. I 2000 besøgte omkring 900 000 passagerer lufthavnen.

Kreta Chania Lufthavn har toldfri, souvenirbutik, minbank, sundhedscenter og en café / bar.

Dansk