Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kreta

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kreta inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kreta miniguide

Kreta

Biludlejning Kreta

Kreta er den største ø i Grækenland – og de 5 største i Middelhavet.Den har et areal på ca. 8300 km2 – og er 260 km lang og 60 km bred. Den samlede befolkning er ca. 624 tusind (2005), med et par større byer, og en række byer og landsbyer. De tættest befolkede områder findes langs nordkysten.

Når det kommer til geografi, er Kreta domineres af fire store bjergkæder – og den højeste top, Ida, tårne hele 2456 meter over havets overflade. Ellers variere landskab langs øens kyst, stejle klipper og strande.

Kretas største levebrød er turisme. Omkring 2 millioner mennesker ferie her hvert år – og så er det en spændende blanding af historiske attraktioner og en indbydende klima, der tiltrækker. Når det kommer til klimaet, kan det være meget varme somre og præget af undertiden ganske kraftig, tør vind. Det bedste tidspunkt at besøge Kreta er forår og efterår. Specielt i efteråret kan du regne med relativt stabile vejr og behagelige temperaturer.

Hovedstaden er Iraklion, Kreta (ca. 140.000 indbyggere), beliggende på den nordlige kyst. Her vil du også finde Kreta International Airport (Chania) , det vigtigste knudepunkt for de fleste af de turist trafik.Der er også en mindre lufthavn lidt længere mod vest, Kretas næststørste by, Chania (ca. 56.000 indbyggere). Andre større byer på Kreta: Rethymnon (ca. 41.000 indbyggere), Ierapetra (ca. 23.000 indbyggere), Agios Nikolaos (ca. 20.000 indbyggere), Sitia (ca. 14.000 indbyggere) og Hersonissos (ca. 9000 indbyggere).

Den vigtigste historiske steder på Kreta er relateret til den minoiske civilisation (ca. 2000-1400 f.Kr.Kr.), Og den mest besøgte attraktion er ruinerne af det mægtige slot Knossos udenfor Iraklion. Andre Minoan ruiner fundet bl.ai Festos og Hagia Triada (syd), Malia (nordøst) – og Gournia og Zakros (mod øst).

Kreta har også mange interessante naturområder at byde på. Ud over bjergene og de mange smukke strande bestemmer. Samariakløften (som er en del af Samaria National Park) syd for Chania, en meget populær turistattraktioner Kløften består af en 17 km lang slugt med et fald på 1200 meter. Nævnes skal også den fascinerende grotter i Matala strand langt syd.

Kreta er den mest populære destination for bestilling af en bil i Grækenland. En udlejningsbil giver dig en unik mulighed for at udforske Kreta. Det betaler sig at være tidligt booking af billeje i Kreta. Priserne anledning til en overraskende omfang, hvis man venter indtil kort før afrejsen. Vores motor sammenligner priserne fra de fleste bilutleietilbyderene på Kreta og lister den laveste pris.

Dansk