Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Iraklion

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Iraklion inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Iraklion miniguide

Iraklion
Biludlejning Iraklion

Iraklion (Iraklio, Heraklion, Heraklion) er hovedstaden i den græske middelhavsø Kreta. Det ligger snarere i midten af øens nordkyst – og har ca. 140.000 indbyggere (275 tusind i hovedstadsområdet), hvilket gør det 4. største by i Grækenland .

Iraklion blev grundlagt i år 824 e.Kr.Kr. af saracenerne, men sandsynligvis har det været et paradis her siden bronzealderen. Senere blev øen periodisk under byzantinsk, venetiansk og osmanniske herredømme. En kort periode omkring århundredskiftet var hovedstad i Iraklion i en kretensisk stat, som derefter blev besat af internationale styrker. Siden 1913 har såvel som resten af Iraklion på Kreta var en del af Grækenland.

Iraklion har både en historisk, naturlige historiske og arkæologiske museum – samt flere speciale museer. Der er også overlevende strukturer fra både den venetianske og den osmanniske æra. Den historiske Hovedattraktionen er stadig udgravet ruinerne af den imponerende, næsten 4000 år gammel minoiske palads Knossos – det største arkæologiske fund fra den græske bronzealder.

Den ligger ca. 4 km syd for Iraklion center.Irak Lions internasjonele Airport – “Nikos Kazantzakis” (opkaldt efter byens berømte digter) – er ca. 5 km øst for centrum.