Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Iraklion

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Iraklion inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Iraklion miniguide

Iraklion

Biludlejning Iraklion

Iraklion (Iraklio, Heraklion, Heraklion) er hovedstaden i den græske middelhavsø Kreta. Det ligger snarere i midten af øens nordkyst – og har ca. 140.000 indbyggere (275 tusind i hovedstadsområdet), hvilket gør det 4. største by i Grækenland .

Iraklion blev grundlagt i år 824 e.Kr.Kr. af saracenerne, men sandsynligvis har det været et paradis her siden bronzealderen. Senere blev øen periodisk under byzantinsk, venetiansk og osmanniske herredømme. En kort periode omkring århundredskiftet var hovedstad i Iraklion i en kretensisk stat, som derefter blev besat af internationale styrker. Siden 1913 har såvel som resten af Iraklion på Kreta var en del af Grækenland.

Iraklion har både en historisk, naturlige historiske og arkæologiske museum – samt flere speciale museer. Der er også overlevende strukturer fra både den venetianske og den osmanniske æra. Den historiske Hovedattraktionen er stadig udgravet ruinerne af den imponerende, næsten 4000 år gammel minoiske palads Knossos – det største arkæologiske fund fra den græske bronzealder.

Den ligger ca. 4 km syd for Iraklion center.Irak Lions internasjonele Airport – “Nikos Kazantzakis” (opkaldt efter byens berømte digter) – er ca. 5 km øst for centrum.

Dansk