Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ioánnina

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ioánnina inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ioánnina miniguide

Ioánnina
Biludlejning Ioánnina

Ioannina ligger i det nordvestlige hjørne af Grækenland – og er hovedstaden i det administrative distrikt (amt) Epirus.Byen har ca. 70.000 indbyggere og har en idyllisk beliggenhed ved siden af søen Pamvotis.

Ioannina blev grundlagt af romerne i 500-tallet e.Kr.Kr. – Men det har fundet spor, hvor byen meget gamle bopladser (fra paleolitiske perioden omkring 38 tusind år siden). Meget af Ioannina blev ødelagt i en omfattende brand i 1864, men blev hurtigt genopbygget. Dette har imidlertid betydet, at en stor del af bygningerne er af nyere dato.

Der er stadig en række bevarede historiske monumenter – herunder et interessant område af den middelalderlige borg beliggende i centrum. En del af dette kompleks er den såkaldte “Citadel”, hvor du kan besøge den berømte albanske oprørere Ali Pasha Mausoleum. Byens største attraktion er nok stadig Ioánnini Island (eller “Nisaki”, som det kaldes) i Pamvoti Lake. Din ankommer med færge, og turen tager 15 minutter. Øen byder på ikke mindre end syv klostre fra middelalderen, smukkere, byzantinsk udsmykning.

Nærmeste lufthavn – Ioánnini National Airport – ligger lige uden for centrum