Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ioánnina

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ioánnina inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ioánnina miniguide

Ioánnina

Biludlejning Ioánnina

Ioannina ligger i det nordvestlige hjørne af Grækenland – og er hovedstaden i det administrative distrikt (amt) Epirus.Byen har ca. 70.000 indbyggere og har en idyllisk beliggenhed ved siden af søen Pamvotis.

Ioannina blev grundlagt af romerne i 500-tallet e.Kr.Kr. – Men det har fundet spor, hvor byen meget gamle bopladser (fra paleolitiske perioden omkring 38 tusind år siden). Meget af Ioannina blev ødelagt i en omfattende brand i 1864, men blev hurtigt genopbygget. Dette har imidlertid betydet, at en stor del af bygningerne er af nyere dato.

Der er stadig en række bevarede historiske monumenter – herunder et interessant område af den middelalderlige borg beliggende i centrum. En del af dette kompleks er den såkaldte “Citadel”, hvor du kan besøge den berømte albanske oprørere Ali Pasha Mausoleum. Byens største attraktion er nok stadig Ioánnini Island (eller “Nisaki”, som det kaldes) i Pamvoti Lake. Din ankommer med færge, og turen tager 15 minutter. Øen byder på ikke mindre end syv klostre fra middelalderen, smukkere, byzantinsk udsmykning.

Nærmeste lufthavn – Ioánnini National Airport – ligger lige uden for centrum

Dansk