Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Mykonos Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mykonos Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mykonos Lufthavn miniguide

Mykonos Lufthavn
Biludlejning Mykonos Lufthavn

Mykonos Island National Airport (JMK) er en lille lufthavn 4 km uden for byen Mykonos .Der er ingen offentlig transport fra lufthavnen, så taxa er den bedste løsning. Mange hoteller tilbyder dog, egen transport. Der er flere biludlejningsselskaber i lufthavnen, herunder Avis, Hertz og Sixt. Der er ikke meget information på engelsk om lufthavnen.

Mykonos Lufthavn blev indviet i 1971 og i 2003 var 340 000 passagerer besøger lufthavnen. De, der kører faste ruter i løbet af året, flyselskaber Aegean Airlines og Olympic Airlines. Den travleste rute til Athen .Mellem maj og oktober er der også mange charterselskaber og lavprisselskaber, der flyver her. EasyJet flyvninger til og fra London, Rom, Milano og Paris.

Lufthavnen har ingen restaurant, men en café, der sælger basale fødevarer og drikkevarer, kontanter, taxfree og souvenirbutik. Der er ingen hoteller i lufthavnen, men den nærliggende hotel Tharros af Mykonos Hotel De Luxe har mødelokaler og konferencecenter.