Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mykonos Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mykonos Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mykonos Lufthavn miniguide

Mykonos Lufthavn

Biludlejning Mykonos Lufthavn

Mykonos Island National Airport (JMK) er en lille lufthavn 4 km uden for byen Mykonos .Der er ingen offentlig transport fra lufthavnen, så taxa er den bedste løsning. Mange hoteller tilbyder dog, egen transport. Der er flere biludlejningsselskaber i lufthavnen, herunder Avis, Hertz og Sixt. Der er ikke meget information på engelsk om lufthavnen.

Mykonos Lufthavn blev indviet i 1971 og i 2003 var 340 000 passagerer besøger lufthavnen. De, der kører faste ruter i løbet af året, flyselskaber Aegean Airlines og Olympic Airlines. Den travleste rute til Athen .Mellem maj og oktober er der også mange charterselskaber og lavprisselskaber, der flyver her. EasyJet flyvninger til og fra London, Rom, Milano og Paris.

Lufthavnen har ingen restaurant, men en café, der sælger basale fødevarer og drikkevarer, kontanter, taxfree og souvenirbutik. Der er ingen hoteller i lufthavnen, men den nærliggende hotel Tharros af Mykonos Hotel De Luxe har mødelokaler og konferencecenter.

Dansk