Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Mykonos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mykonos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mykonos miniguide

Mykonos
Biludlejning Mykonos

Den græske ø Mykonos er beliggende i øgruppen Kykladerne i Det Ægæiske Hav og tilhører Grækenland .Det har et relativt begrænset område (86 km2) – og er mindre påvirket af høje bjerge end mange andre græske øer (det højeste punkt er 364 m).

Der er ca. 9.000 personer på Mykonos – de fleste af de “kapital” af Mykonos Town (Chora). Der er også en arkæologisk museum, hvor der blandt andre ting, Vis arkæologiske fund fra de nærliggende øer Delos og Rheneia. Ellers er det primært turisme Øen er kendt for. Som en feriedestination for berømtheder fra hele verden, Mykonos også ry for at være et sted med en meget aktiv og varieret natteliv – og der er også en række klubber for homofile og lesbiske her.

Mykonos er undertiden benævnt både “White Island« og »Blue Island”. Vilkårene henviser til, at der er mange smukke, hvidkalkede hus her – med blå døre og skodder.

Fra Mykonos by er der færger til også at omfatte øerne Naxos og Santorini – og til havnen i Piræus i Athen. Øens lufthavn – Mykonos International Airport – beliggende ca. 4 km fra hovedstaden.