Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mykonos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mykonos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mykonos miniguide

Mykonos

Biludlejning Mykonos

Den græske ø Mykonos er beliggende i øgruppen Kykladerne i Det Ægæiske Hav og tilhører Grækenland .Det har et relativt begrænset område (86 km2) – og er mindre påvirket af høje bjerge end mange andre græske øer (det højeste punkt er 364 m).

Der er ca. 9.000 personer på Mykonos – de fleste af de “kapital” af Mykonos Town (Chora). Der er også en arkæologisk museum, hvor der blandt andre ting, Vis arkæologiske fund fra de nærliggende øer Delos og Rheneia. Ellers er det primært turisme Øen er kendt for. Som en feriedestination for berømtheder fra hele verden, Mykonos også ry for at være et sted med en meget aktiv og varieret natteliv – og der er også en række klubber for homofile og lesbiske her.

Mykonos er undertiden benævnt både “White Island« og »Blue Island”. Vilkårene henviser til, at der er mange smukke, hvidkalkede hus her – med blå døre og skodder.

Fra Mykonos by er der færger til også at omfatte øerne Naxos og Santorini – og til havnen i Piræus i Athen. Øens lufthavn – Mykonos International Airport – beliggende ca. 4 km fra hovedstaden.

Dansk