Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Athen

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Athen inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Athen miniguide

Athen

Biludlejning Athen

Athen – hovedstaden i Grækenland – ligger i den sydvestlige del af det græske fastland.I byen er der liv omkring 750.000 mennesker, mens befolkningen i hele byområdet næsten 4 mio.

Athen betragtes vugge vestlige demokrati, og byen indtager en central plads i den naturlige historie af videnskaben. Blandt andet på grund af denne holdning, har byen rent faktisk er blevet en populær turistattraktioner siden oldtiden.

Alligevel er det bevaret resterne af oldtidens, som tiltrækker de fleste turister her – og det er Athens hovedattraktioner. Blandt disse er de klassiske bygninger på Akropolis, en smule off-center – og så først og fremmest den berømte Parthenon templet (bygget omkring 440 f.Kr.Kr.) Og Erechteion (som er 20 – 30 år yngre). Alle Akropolis er på UNESCO’s World Heritage List. I nærheden ligger Areopagos bakken, hvor den højeste domstol i det gamle Athen havde sit mødested.
Blandt de populære attraktioner af nyere dato, der er nævnt Plaka. Det er karakteriseret af smalle gågader og masser af små butikker – og det er også det sted, hvor du vil finde byens berømte loppemarked.

Athens International Airport – Eleftherios Venizelos – placeret på forstaden Spata, ca. 20 km øst for hovedstaden.
Biludlejning kan reserveres på Athens lufthavn og flere steder i byen Athens, herunder Glyfada, Kinetta, Piræus og Peania.

Vores søgemaskine giver dig en nem måde at booke en udlejningsbil på. Alle vores priser på biludlejning i Athen omfatter alle nødvendige forsikringer og afgifter,.

Dansk