Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Athen

Planlægger du at holde din næste ferie i Athen, og har du brug for et biludlejningsfirma? Så er der ingen grund til bekymringer, da du kan finde mange udlejningskontorer i byen. De fleste ligger endda ved lufthavnen eller tæt på, og i de fleste tilfælde er det ligetil at leje bil her. Du har også mulighed for at leje en bil online via udlejningsfirmaernes hjemmesider. 

Guide til Athen

Athen

Biludlejning Athen

Athen er et fantastisk rejsemål. Dette er hovedstaden i Grækenland, og det var hjertet af det antikke Grækenland. I byen finder du gamle vartegn og bygninger fra det 5. århundrede, inkl. Akropolis. Athen er den største by i Grækenland, og den er en af verdens ældste byer. Athen er kendt for at bidrage væsentligt til landets BNP, og er én af de mest besøgte byer i Grækenland. Byen er kendt for dens kulturelle arv, gæstfrihed og De Olympiske Lege i 2004. Andre byer tæt på Athen er Lamia, Sparti og Aiyion. 

Med et befolkningstal på mere end 3 millioner er Athen helt klart den by med flest indbyggere i Grækenland. Du kommer til at opleve spændende gadekultur og underholdende musik i denne by. Athen har nogle af de bedste vejrforhold blandt Europas byer (med en rekord på 44°C som det varmeste i juni, og med 10°C som det koldeste i januar). Athen er kendt for de historiske kunstværker fra det græske imperium, og den har bevaret sit spændende, traditionelle udtryk. Byen tilbyder også nogle af Europas bedste leveforhold. 

  • Athen er et fantastisk rejsemål til din næste ferie. 
  • Du kan opleve det glamourøse gadeliv. 

Specielt i 2004 var stor opmærksomhed rettet mod Athen, da man dengang afholdt De Olympiske Lege her, og det igangsatte en utrolig makeover af byen. Op til den store begivenhed blev der opført mange bygninger i byen, bl.a. helt nye sportshaller og idrætsanlæg. Et af de mest kendte er stadionet designet af Santiago Calatrava. Det stoppede ikke der, da byens infrastruktur også undergik store forbedringer, hvilket indebar udbygningen af den offentlige transport. Ud over det blev der også bygget en ny international lufthavn i byen. 

Athen bliver betraget som et helt specielt sted, når det kommer til den vestlige civilisations historie. Byen har rigtig meget at tilbyde, når det gælder historiske begivenheder, inkl. dramatisering af berømte slag mm. Du vil også i Athen kunne finde menneskeskabte og naturskønne seværdigheder, som helt sikkert vil gøre dit besøg mindeværdigt – lige fra de smukke strande til forskellige historiske monumenter fra oldtiden. Tillige vil du kunne finde seværdige parker og natur, såsom National Garden, Rizari Park, Pedion Tou Areos, Filopappou Hill osv. 

Udforsk byen med en lejebil

Athen har adskillige interessante steder, som du kan besøge med en lejebil. Tag en tur til Athens Central Market, et sted fyldt med spænding, mennesker og mad, placeret i hjertet af byen. Athens marked er et sted, som du ikke må gå glip af, da det er et af de mest populære steder i byen. Det vil typisk tage dig omkring 35 minutter at køre fra Athens internationale lufthavn, og strækningen er på omkring 41,3 km. Afhængig af hvor du kommer fra, vil det tage længere eller kortere tid at nå frem til markedet. 

Et andet interessant sted, som du kan besøge med din lejebil, er New Acropolis Museum. På New Acropolis Museum kan du få en god forbindelse til det gamle Grækenland og dets kulturelle arv. Museet huser dets samlinger på tre forskellige etager, heriblandt den arkæologiske udgravning som ligger helt nederst. Afstanden til New Acropolis Museum er omkring 33,5 km, hvis du kører igennem Attiki Odos og Periferiaki Imittou. Turen tager omkring 33 minutter med en lejebil. 

Du kan også besøge det ældste kvarter i byen, Plaka. Og det er uden tvivl det smukkeste sted i Athen. Forbered dig på at blive fortryllet af de billedskønne brostensgader, håndværksbutikker og neoklassiske bygninger. Bilturen fra Athens internationale lufthavn til Plaka tager 36 min. (33,6 km). Det kan dog tage længere tid, hvis du kommer andre steder fra. 

Der er mange steder, du kan opleve i Athen med din lejebil. Har du lyst, kan du besøge de mange eksklusive restauranter og barer i byen. En af de mest populære restauranter i byen er Dinner in the Sky, der ligger i Lakchou & Voutadon, Athens. Afstanden til restauranten Dinner in the Sky er omkring 35,6 km, og det tager omkring 45 minutter, hvis du besøger stedet i din lejebil. Du kan også prøve andre steder som Aleria, Alficon, Tudor Hall mfl. 

Lufthavne

I Athen er der kun én lufthavn, og det er en af landets mest travle. Den eneste anden travle lufthavn i Grækenland ligger i Thessaloniki. Lufthavnen har flyvninger til over 130 internationale destinationer, deriblandt stort set alle storbyer i verden. Det er også her, at man kan flyve til de mere end 25 græske turistøer, som fx Santorini, Astypalea og Skyros. Nogle af de mest populære flyrejser fra Athens lufthavn går til Rom, München og Rodos. 

Athens internationale lufthavn, også kendt som Eleftherios Venizelos, gennemgik en modernisering tilbage i 2017, hvilket har gjort den nem at finde rundt i. Lufthavnens indretning er strømlinet, hvilket betyder, at du bruger mindre tid på eksempelvis sikkerhedskontrol og check-in. På den måde får du mere tid til andre mere sjove ting som at spise, shoppe, slappe af mm. 

Herudover finder du et bredt udvalg af biludlejningsfirmaer i Athens internationale lufthavn. Nogle af disse firmaer er Green-Motion, Clio, Goldcar, ACE Rent A Car, Apollo, Caldera, Sixt, Budget og InterRent mfl. Med hver af disse firmaer vil du kunne nyde din tur til byen. Du kan også vælge mellem forskellige lejebiltyper som luksus, økonomi, familie mm. 

Trafik

En af de fantastiske ting ved denne by er vejenes tilstand, som er helt i top. Derfor kan du nyde at køre rundt i byen helt uden problemer. Du skal dog være opmærksom på, at lige som alle andre storbyer, har Athen morgenmyldretid – fra kl. 8 til 9.30. Besøger du byen for dens seværdigheder, er det en god ide at undgå vejene i denne periode. 

For at forbedre dine ture rundt i byen, bør du benytte lejebilens GPS eller en kort-app (fx Google Maps). På den måde kan du information om trafiksituationen og gøre din tur rundt i byen nemmere. Der er naturigvis også hastighedsbegrænsninger, som du skal overholde. De varierer alt afhængig af, om du kører på motorveje eller i byområder. 

Med mindre der er skiltet anderledes, er hastighedsgrænsen på motorveje 100-120 km/t og i byområder 50 km/t. Så længe du følger reglerne og holder dig til hastighedsbegrænsningerne, får du ingen problemer med at køre rundt i byen. Herudover er der mange parkeringspladser, som du kan benytte, og der er både mulighed for kortidsparkering, betjent parkering og e-parkering (opladning) i lufthavnen. Byen byder også på steder med langtidsparkering til rimelige priser.

Dansk