Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Athen Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Athen Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Athen Lufthavn miniguide

Athen Lufthavn
Biludlejning Athen Lufthavn

Athens International Airport (Eleftherios Venizelos (ATH)) ligger 33 km sydøst for Athen og er opkaldt efter en græsk politiker.I 2005, 2006 og 2008 i lufthavnen modtaget Skytrax’s pris for bedste lufthavn i det sydlige Europa. Den nemmeste måde at få mellem lufthavnen og Athen bruger metroen. Biludlejere ADA, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National / quote og Sixt er alle repræsenteret ved adgang område i hovedsagen terminal.

I 2009 var 16.225.885 passagerer besøger lufthavnen, som er blandt de 25 travleste lufthavne i Europa. Athens International Airport er ny og blev åbnet i 2001, og udskiftes, når Athens (Ellinikon) internationale lufthavn. Den består af to terminaler, fra de største terminal kan rejse til alle destinationer i Schengen-området samt nogle udenfor Schengen. Fra anden terminal, der er kendt som Satellite, en rejse til destinationer uden for Schengen-området. De vigtigste base for den olympiske Air og Aegean Airlines. Lufthavnen fungerer som en hub for rejser mellem Asien, Europa og Mellemøsten.

Athens International Airport har en meget godt udvalg af restauranter, caféer, barer og butikker. Det har gratis internetadgang, børns underholdning, business center og ATM, og er kendt for at bruge den nye teknologi hurtigt.

Lufthavnen tilbyder også en bred vifte af kulturelle aktiviteter for de besøgende. Det nærmeste hotel er Sofitel Athens Airport Hotel.