Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Athen Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Athen Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Athen Lufthavn miniguide

Athen Lufthavn

Biludlejning Athen Lufthavn

Athens International Airport (Eleftherios Venizelos (ATH)) ligger 33 km sydøst for Athen og er opkaldt efter en græsk politiker.I 2005, 2006 og 2008 i lufthavnen modtaget Skytrax’s pris for bedste lufthavn i det sydlige Europa. Den nemmeste måde at få mellem lufthavnen og Athen bruger metroen. Biludlejere ADA, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National / quote og Sixt er alle repræsenteret ved adgang område i hovedsagen terminal.

I 2009 var 16.225.885 passagerer besøger lufthavnen, som er blandt de 25 travleste lufthavne i Europa. Athens International Airport er ny og blev åbnet i 2001, og udskiftes, når Athens (Ellinikon) internationale lufthavn. Den består af to terminaler, fra de største terminal kan rejse til alle destinationer i Schengen-området samt nogle udenfor Schengen. Fra anden terminal, der er kendt som Satellite, en rejse til destinationer uden for Schengen-området. De vigtigste base for den olympiske Air og Aegean Airlines. Lufthavnen fungerer som en hub for rejser mellem Asien, Europa og Mellemøsten.

Athens International Airport har en meget godt udvalg af restauranter, caféer, barer og butikker. Det har gratis internetadgang, børns underholdning, business center og ATM, og er kendt for at bruge den nye teknologi hurtigt.

Lufthavnen tilbyder også en bred vifte af kulturelle aktiviteter for de besøgende. Det nærmeste hotel er Sofitel Athens Airport Hotel.

Dansk