Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Milano

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Milano inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Milano miniguide

Billeje Milano

Biludlejning Milano

Milan er ca. 500 km nordvest for hovedstaden Rom , mellem floderne Ticino og Adda.Milano er Italiens næststørste by i regionen Lombardiet, 120 meter over havets overflade. Milan har 1.260 tusind indbyggere i byens centrum, 3,8 millioner med forstæder.

Milan er primært kendt for at være en af verdens største mode byer, med London og Paris .Det er et mekka for shoppere. Byen er også det finansielle centrum, centrum for kultur og uddannelse. Der er mange kirker, museer, kunstgallerier og en af verdens største operahus, Teatro alla Scala (1776-1978), med sine 3.600 pladser.Pincoteca di Brera er en af Italiens vigtigste kunstsamlinger. I Milano kan du også besøge Castello Sforzesco var hovedkvarter for byen manager, og har flere museer og kunstsamlinger. Milan har sin egen Leonardo da Vinci museum. Cathedral Duomo er den tredje største i Europa, og har 40.000 mennesker.

Lufthavne Linate lufthavnen er beliggende ti kilometer mod øst, mens Malpensa Aeroporto ligger 45 km mod nordvest.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning på flere steder i Milano, herunder Milan Lufthavn. Som de stillede priser sammenlignes fra flere billeje leverandører, er du garanteret en lav pris. Orden, så snart som muligt for den billigst mulige pris.

Dansk