Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Milano

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Milano inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Milano miniguide

Billeje Milano

Biludlejning Milano

Har du brug for en lejebil i Milano? Hvad enten du skal på ferie eller forretningsrejse, kan det være praktisk at leje en bil, så du er uafhængig af offentlig transport. På den måde kan du også besøge flere steder i dit eget tempo og tage på dejlige dagture til andre byer i Norditalien. Book din lejebil hjemmefra i god tid inden afrejse, og spar penge ved at sammenligne priser. 

Generelt om Milano

Milano ligger 500 km nordvest for hovedstaden Rom, mellem floderne Ticino og Adda. Milano er Italiens næststørste by, og ligger i Lombardiet, 120 meter over havets overflade. Milano har et indbyggertal på 1,26 millioner – og 3,8 millioner hvis man medregner forstæderne. 

Milano er først og fremmest kendt som en af verdens største modebyer, sammen med London og Paris, og er et sandt paradis for de shoppelystne. Men byen er også centrum for økonomi, kultur og uddannelse. Her finder du utallige kirker, museer og gallerier. Pinacoteca di Brera i Palazzo Brera er en af Italiens vigtigste kunstsamlinger. Du kan også besøge Castello Sforzesco, som var hovedsæde for byens spidser, og som nu huser adskillige museer og kunstsamlinger. Milano er også hjemsted for et af verdens største operahuse, Teatro alla Scala, der har 3.600 publikumspladser, og blev bygget i 1776-78. Byens katedral, Duomo di Milano, er Europas tredjestørste med en kapacitet på 40.000 publikumspladser. 

10 km øst for Milano ligger Linate-lufthavnen, mens Malpensa-lufthavnen ligger 50 km nordvest for byen. 

Vi tilbyder lejebiler flere steder i Milano, inkl. i lufthavnene. Da de opgivne priser bliver sammenlignet mellem forskellige biludlejere, er du sikret en lav pris. Book din lejebil så tidligt som muligt for at få den laveste pris. 

Lufthavne

Milano har flere internationale lufthavne, og den største er Milano Malpensa Airport (MXP). Den ligger 50 km nordvest for byens centrum, og har to terminalbygninger. I terminal 1 finder du en række biludlejninger som Avis, Auto Europa, Locauto Rent, Budget, Hertz, Maggiore, Sixt, Thrifty og Goldcar. 

Den mindre lufthavn, Milano Linate Airport (LIN), ligger 10 km øst for bymidten, og betjener primært indenrigsfly samt ruter til og fra enkelte europæiske destinationer. Lufthavnen har en terminalbygning, hvor du finder udlejningsfirmaer som Auto Europa, Avis, Budget, Europcar, Hertz og Thrifty. 

Trafik

Milano er et vigtigt trafikknudepunkt for hele Norditalien, og vejnettet omkring byen er enormt. Det kan være temmelig stressende at køre i Milanos centrum pga. den tætte trafik og en ret aggressiv kørestil. Derudover er det svært at finde parkering i bymidten, og i nogle dele af byen er bilkørsel forbudt. 

Det kan dog anbefales at have en lejebil, hvis du skal uden for bymidten, da det giver mulighed for kortere og længere udflugter. Vejene har en høj standard, og prisen for at leje bil er relativt lav. 

Køretips

De største byer i nærheden er Torino (42 km), Genova (144 km) og Verona (179 km). 

Hvis du vil finde strande på middelhavskysten, kan du vælge at køre små to timer sydpå til Genova, Italiens vigtigste havneby. Den ligger i et smalt, bakket område mellem havet og Apenniner-bjergene. Her findes mange seværdigheder, fx den bilfri gamle by med smalle gader og stræder. Her finder du også San Lorenzo-katedralen, oprindelig fra 1118, adskillige kunstgallerier samt kunstmuseet Palazzo Bianco. Hvis du rejser til Genova med børn, er et besøg i byens akvarium en oplagt ide, og få kilometer øst for bymidten finder du adskillige offentlige badestrande. 

Det er også en populær mulighed at tage en biltur til Gardasøen 135 km øst for Milano. Gardasøen er Italiens største sø og et yndet feriested for turister. Her tilbydes der gode strande, svømning, vandsportsaktiviteter og sejlads. 

På den østlige side af Gardasøen, 151 km øst for Milano og omgivet af bymure fra det 14. århundrede, ligger byen Nazise. Her finder du San Nicolo-kirken fra det 12. århundrede, og lige sydøst for byen ligger Parco Natura Viva & Zoo. Noget af området er safaripark, som man kan køre igennem og se eksotiske dyr helt tæt på.

Dansk