Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Genova Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Genova Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Genova Lufthavn miniguide

Billeje Genova Lufthavn

Biludlejning Genova Lufthavn

Genova er en by i regionen Liguria, i det nordlige Italien .Det er beliggende mellem havet og Appenninerne. Genoa er Italiens sjette by med 610.000 indbyggere. Dets placering i spidsen af Genovagulfen, samt gode vej-og jernbaneforbindelser har hjulpet, at byen er blevet Italiens største havneby.Herfra er der en olieledning til Tyskland.

Old Town er beliggende omkring den gamle havn, og med smalle gader og høje bygninger. En 15 km lang bymur fra 1600-tallet omkring byen. I den gamle bydel i San Lorenzo Cathedral, startede i 958 Katedralen har en renæssance kuppel af kunstneren Galeazzo Alessi. Genoa har også attraktioner som Art Museum Palazzo Bianco, Doge’s ophold, Palazzo Ducale og den storslåede basilikaen Santa Maria di Carignano, som blev påbegyndt i 1552.Det er også Europas største akvarium. Genova har op til tre kabelbaner og flere elevatorer, og det er en god base for at udforske den italienske Riviera, seværdigheder Portofino og Cinque Terre.

Aeroporto di Genova – Cristoforo Colombo ligger seks kilometer vest for centrum af Genova.

Dansk