Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Genova Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Genova Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Genova Lufthavn miniguide

Billeje Genova Lufthavn
Biludlejning Genova Lufthavn

Genova er en by i regionen Liguria, i det nordlige Italien .Det er beliggende mellem havet og Appenninerne. Genoa er Italiens sjette by med 610.000 indbyggere. Dets placering i spidsen af Genovagulfen, samt gode vej-og jernbaneforbindelser har hjulpet, at byen er blevet Italiens største havneby.Herfra er der en olieledning til Tyskland.

Old Town er beliggende omkring den gamle havn, og med smalle gader og høje bygninger. En 15 km lang bymur fra 1600-tallet omkring byen. I den gamle bydel i San Lorenzo Cathedral, startede i 958 Katedralen har en renæssance kuppel af kunstneren Galeazzo Alessi. Genoa har også attraktioner som Art Museum Palazzo Bianco, Doge’s ophold, Palazzo Ducale og den storslåede basilikaen Santa Maria di Carignano, som blev påbegyndt i 1552.Det er også Europas største akvarium. Genova har op til tre kabelbaner og flere elevatorer, og det er en god base for at udforske den italienske Riviera, seværdigheder Portofino og Cinque Terre.

Aeroporto di Genova – Cristoforo Colombo ligger seks kilometer vest for centrum af Genova.