Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Torino

Ønsker du at tilbringe din næste ferie i Torino, og tænker du på, om der er biludlejningsfirmaer, som kan gøre dit ophold i byen nemmere? Du behøver ikke bekymre dig, da der findes mange udlejningsfirmaer, der tilbyder en prisbillig biludlejning. Du kan finde biludlejningsfirmaerne ved lufthavnen eller i nærheden af lufthavnen. Du kan også booke en lejebil på biludlejernes hjemmesider. 

Guide til Torino

Billeje Torino
Biludlejning Torino

Torino er en by i det nordlige Italien, som er kendt for Fiat-biler, Ligklædet i Torino og chokolade. Torino er også hjemsted for et af verdens bedste egyptiske museer, barok-caféer, den første Eataly-butik og Savoy-paladser. Byen er hovedstaden og den største by i Piermonte-regionen. Det var også den første hovedstad i Italien mellem 1861 og 1865. Torino er det vigtigste kulturelle og forretningsmæssige knudepunkt i Norditalien. Byen har et befolkningstal på 870.000, hvilket gør den til en af de mest folkerige byer i Italien. 

Torino er placeret øst for Po-floden, lige foran Susa-dalen. Byen er omgivet af Superga-bakken og den vestlige del af Alperne. Torino er en af de mest fanstatiske byer i Europa. Byen er landets sportshovedstad, og er hjemsted for de to Serie A-klubber Torino og Juventus. Byen var vært for vinter-OL 2006, og har et areal på 130 kvadratkilometer. Desuden er byen kendt for fejringen af St. Johannes Døberen, der normalt finder sted 24. juni. 

Da byen er fødested for berømtheder såsom poltikeren Cavour, der har bidraget til den italienske forening, kaldes byen ofte “vuggen for den italienske frihed”. Med et bruttonationalprodukt (BNP) på 58 milliarder dollars er Torino den 78. rigeste by i verden. Det er også den tredjerigeste i Italien efter Milano og Rom. Byen er et af de 250 største turistmål, og er den 10. mest besøgte by i Italien på grund af dens mange turistattraktioner. Byen er berømt for dens rige historie, kulturelle arv med mange restauranter, operahuse, kirker, kunstgallerier, parker, pizzeriaer, museer osv. 

Byen er også populær for dens barokke, nyklassicistiske, renæssance, jugendstil og rokokoarkitektur. Derudover er vejrforholdene gode, hvilket gør byen til et godt sted at besøge. Den koldeste måned i Torino er januar med en gennemsnitlig temperatur på 7°C og laveste temperatur på -1°C. Juli er den varmeste måned med en gennemsnitlig temperatur på 28°C og en temperatur på 17°C som det laveste. Torino er også kendt for lækre piemontesiske retter og kaffe. Du finder overdådige lækkerier som bagna cauda, trøfler, fritto misto alla piemontese, agnolotti og mange flere. 

Udforsk med din lejebil

Der er en masse smukke og interessante seværdigheder, som du kan besøge, når du udforsker byen i din lejebil. Tag først en tur til Palazzo Reale, som er det kongelige palads i Torino. Det er en storslået bygning lavet i det 16. århundrede, der ligger på Piazza Castello. Den anslåede afstand fra lufthavnen til det kongelige palads er 6,8 km via Viale Enrico Forlanini, som tager 26 minutter at køre i din lejebil. Det vil dog tage længere tid at køre andre ruter som fx Azzuri d’Italia. 

Et andet interessant sted du kan besøge, mens du udforsker Torino, er Mole Antonelliana. Bygningen er ikonet for byen med dens enorme domkirkehvælving og dens tårne, der rækker højere end den omgivende skyline. Det var oprindeligt en jødisk synagoge, men bygningen huser nu National Cinema Museum. Det er det højeste museum i verden. Afstanden fra lufthavnen er 160 km via A4, og det tager ca. 2 timer at komme dertil i din lejebil. Det tager dog længere tid at komme dertil, hvis du kører via A7 og E70. 

Glem ikke at besøge det fantastiske egyptiske museum (Museo Egizio), som ligger mellem Piazza Castello og Piazza San Carlo. Museet er dedikeret til egyptisk historie og arkæologi, og det indeholder adskillige udstillinger og kunstgenstande. Afstanden til det egyptiske museum er ca. 160 km via A4, og det tager ca. 2 timer at komme dertil med lejebil. Det tager dog længere tid via A7 og E70. Du kan også besøge Ligklædet i Torino, Porta Palatina, Basilica di Superga, Accademia Del Panino, Caffetteria Pino, Borgo Medioevale, Parco del Valentino og meget mere. 

Lufthavne

Du finder to vigtige lufthavne i nærheden af byen. En af disse lufthavne er Caselle lufthavn. Den kaldes også Torino lufthavn, og ligger i Caselle Torinese, 16 km nordvest for Torino. Lufthavnen er også kendt som Pertini lufthavn, opkaldt efter den tidligere italienske præsident Sandro Pertini. Lufthavnen betjener Piemonte-regionen i det nordlige Italien. Det er en af de travleste lufthavne i Italien, og den dækker 57.000 kvadratmeter. Lufthavnen har én landingsbane, tre terminaler og en bro. Den er hovedlufthavnen for Alitalia og de to lavprisselskaber Vueling og Ryanair. 

I Torino Lufthavn finder du biludlejningsfirmaer som Budget, Sixt, Thrifty, Ennemme Snc, Hertz, Easy Car, Avis, Firefly, Goldcar, Rhodium og mange flere. Du vil her kunne vælge typer af lejebiler som økonomi, SUV, luksus, cabriolet osv. En anden lufthavn, som du finder i nærheden af Torino, er Cuneo Levaldigi lufthavn. 

Lufthavnen kaldes også Cuneo International Airport, og ligger i Cuneo. Den betjener Cuneo og Torino, og det er den næstvigtigste lufthavn i Piemonte efter Torino lufthavn. Cuneo lufthavn er forbundet med Torino med en AEROBUS-service. Det eneste biludlejningsfirma, der er tilgængeligt i lufthavnen, er Hertz. Men du vil finde flere biludlejningsfirmaer såsom Bluerental, NCC Savigliano osv. De tilgængelige lejebiltyper i lufthavnen omfatter luksus, økonomi, cabriolet, compact, mini osv. 

Trafik

Torino har et af de bedst designede vejnet i Italien. Du vil nyde en jævn kørsel, når du udforsker byen. Fordi Torino er en af de mest aktive og vigtige byer i Italien, er der altid tæt trafik og kø i løbet af morgen- og aftentimerne. Hvis du ønsker at undgå stress under dit ophold i Torino, skal du undgå motorvejen i myldretiden fra mandag til fredag, normalt kl. 6-10 om morgenen og 16-20 om aftenen. 

Desuden skal du følge de regler og forskrifter, der er for kørsel i Torino. I byen skal både chauffør og passager bruge sikkerhedssele. Hastighedsgrænserne i Torino er 130 km/t på motorveje, 50 km/t i byområder og 90/110 km/t på landeveje. Når du udforsker byen, skal du undgå at køre over hastighedsgrænsen. Derudover finder du adskillige parkeringstjenester, som du kan benytte dig af, såsom Garage Autopalazzo Srl, Parking Torino osv. De tilgængelige parkeringsmuligheder omfatter korttidsparkering, langtidsparkering, daglig parkering og mange flere.