Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Torino

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Torino inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Torino miniguide

Billeje Torino

Biludlejning Torino

Torino er en by 120 km sydvest for Milano , ved foden af Alperne.Torino er den fjerde største by i Italien , og er hovedstad i regionen Piemonte.Der er 865.000 indbyggere i selve byen, mens forstæderne er Torino befolkning på 1,5 millioner.

Torino er kendt som arrangør af de olympiske vinterlege i 2006. Dens navn stammer fra det keltiske ord, der betyder Tau bjerge.Torino er kendt for sin bilproduktion.Fiat og Lancia biler produceret her. Torino har også en bilmuseum, Museo dell ‘Automobile, der har en samling af mere end 170 biler. Der er alt fra 1800-tallet Formel 1 biler til nyere sportsvogne. Her er også stærke vine Vermouth. Torinos egyptiske Museum betragtes som en af verdens vigtigste. Cathedral fra 1498 værelse den berømte ligklæde i Torino. Byen har også flere fine paladser som Palazzo Madama og Palazzo Reale kongesottet samt biograf museum og flere kunstgallerier.

Torino Aeroporto ligger 15 miles fra centrum af Caselle.

Dansk