Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Korfu

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Korfu inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Korfu miniguide

Korfu

Biludlejning Korfu

Corfu (Korfu), som er den nordligste af de ioniske øer, er en af de mest populære turistmål i Grækenland .Det ligger tæt på fastlandet – lige uden for grænsen mellem Grækenland og Albanien – og har et areal på 260 km2.Den samlede befolkning er ca. 120.000 – heraf omkring 40.000 bor i hovedstaden i Korfu by, som ligger på øens østkyst. Det er også det administrative center i det distrikt (amt) Korfu.

Ligesom mange af de græske øer, er Korfu domineres af bjerge (højeste punkt: 906 m). Langs kysten, men mange strækninger af smukke strande, gode havne og maleriske landsbyer – som naturligvis synes attraktive for mange turister.
Korfu har en lang og turbulent historie, og der er så mange bevares slotte og befæstninger på øen. To af de mest besøgte slotte omkringliggende Korfu by – både fra middelalderen: Palaio Frourio (den ældste) og Neo Frourio. Inden for slotte er “Old Town” – som er særligt meget vidunderlig venetiansk arkitektur. Hele “Old Town” er på UNESCO’s World Heritage List. Andre steder på Korfu er den populære arkitektoniske attraktioner – herunder Den statelige slot Achilleion fra 1890 er ca. 7 km syd for Korfu by.

Korfu International Airport, “Ioannis Kapodistrias” , ligger 3 km syd for hovedstaden

Dansk