Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Korfu

Overvejer du at rejse til Korfu på din næste ferie, og er du bekymret for, om du kan få praktiske transportmuligheder i byen? Det behøver du ikke at bekymre dig om, for der er biludlejningstjenester, som du kan bruge til at udforske byen uden stress. Biludlejningsfirmaer, der tilbyder budgetvenlige billejeydelser er tilgængelige i lufthavnen eller i byens omegn. For bekvemmelighedens skyld kan du booke en lejebil online via et af biludlejningsfirmaets websites. 

Guide til Korfu

Korfu

Biludlejning Korfu

Korfu er en af de smukkeste, mest imponerende og grønneste øer, som du kan finde i Grækenland. Øen ligger nord for Det Ioniske Hav, og det er den største i denne region. Øens hovedstad er Korfu by. Korfu by dækker et område på 585,3 kvadratkilometer, og den har en befolkning på 39.330. Navnet Korfu stammede fra Corypho, hvilket betyder “steder med en top”. Byen ligger i en afstand af 600 km fra Athen, og det er tættere på Italien. 

Korfu ø er blevet mere vestlig end Levantin på grund af dominansen af briterne, franskmændene og venetianerne gennem årene. Desuden blev fantastiske og vigtige institutioner grundlagt i denne by. Nogle af dem inkluderer den første skole for kunst, det første græske universitet og det første filharmoniske orkester. Byen Korfu har en rig historisk baggrund, der er fuld af erobringer og slag. Byen var en af de tre flådemagter i det 5. århundrede f.Kr. Grækenland sammen med Korinth og Athen. 

Byen Korfu er en af de smukke destinationer, som de fleste mennesker gerne vil besøge. I 2017 blev byens antikke område inkluderet på UNESCOs verdensarvsliste. Du vil kunne udforske smukke og attraktive steder som den fantastiske borg fra det 15. århundrede, Museum for asiatisk kunst, Spianada, Achilleion-paladset, Myrtiotissa Beach og meget mere. Du finder også fantastiske restauranter, hvor du kan smage på byens traditionelle køkken. 

Byens klima er for det meste rigtigt varmt med tørre somre og milde og våde vintre. Det er ikke almindeligt at opleve sne i byen Korfu, men når det sner, sker det kun på toppen af Mt. Pantokrator. I Korfu er den varmeste måned juli, mens den koldeste er januar. I januar er den gennemsnitlige højeste temperatur 15°C, og den gennemsnitlige laveste temperatur er 4-5°C. I juli er den gennemsnitlige højeste temperatur 35°C, og den gennemsnitlige laveste temperatur er 20°C. 

Tag på opdagelse med din udlejningsbil

På grund af byens rige kulturelle og historiske arv, er der masser af steder og attraktioner, der venter på at blive udforsket. At udforske byen med din lejebil gør det imidlertid sjovere og mere problemfrit. Tag først en tur til kløften ved Agni-bugten. Det er en historisk fiskerlandsby beliggende på den nordøstlige kyst på Korfu ø. Den anslåede afstand fra lufthavnen hertil er ca. 29,7 km via Palaiokastritsas, som tager cirka 40 minutter med din udlejningsbil. 

Et andet fantastisk sted, som du bør udforske under dit besøg på Korfu ø er Cape Drastis. Cape Drastis er en af de seværdigheder, du ikke bør gå glip af. Den ligger på den nordlige del af øen Korfu. Den anslåede afstand hertil er 41,7 km via Palaiokastritsas og Epar.Od. Skriperou-Peroulades, som tager cirka 58 minutter med din udlejningsbil. Kørsel via Epar.Od. Paleokastritsa’s-Peleka vil tage dig længere tid om at ankomme til stedet. 

Husk også den gamle venetianske fæstning i dine udforskningsplaner. Den gamle fæstning blev bygget af venetianerne i 1546. Den gamle fæstning har en fantastisk udsigt over hele Korfu. Afstanden fra lufthavnen til den gamle fæstning er ca. 2,1 km via Leof. Dimokratias, som tager mindre end 3 minutter at komme til i din lejebil. Du bør heller ikke gå glip af steder som Saint Spyridon Church, Georgios Theotokis’ Stature, Wander Corfu Town, Agia Triada, Agios Spyridonas og så videre. 

Lufthavn

Den nærmeste større lufthavn tæt på byen er Corfu International Airport. Lufthavnen, der også kaldes Ioannis Kapodistrias International Airport eller simpelthen Ioannis Kapodistrias. Denne er regeringsejet, og ligger på den græske ø Korfu i Kerkyra. Lufthavnen oplever maksimal lufttrafik i sommersæsonen, normalt mellem april og oktober. 

Lufthavnen blev opkaldt efter den første regering i Grækenland, og den ligger 2 km syd for Korfu by. Lufthavnen tilbyder gratis trådløs forbindelse, og den sikrer, at brandsikkerhedsstandarden opretholdes i lufthavnen og omgivelserne. Lufthavnen anvender et Hold Baggage Inline Screening-system for at forbedre sikkerheden og effektiviteten. 

I Corfu International Airport finder du en masse biludlejningsfirmaer, der tilbyder billig biludlejning, som du kan vælge imellem. Dette vil gøre dine transportmuligheder på Korfu nemme og praktiske. Biludlejningsfirmaer, der er tilgængelige i lufthavnen, inkluderer Sixt, Avis, Corfu Airport Car Royal, Thrifty, Budget, Hertz osv. Baseret på dit budget og dine præferencer kan du vælge mellem en række muligheder for biludlejning såsom Economy, Luxury, Compact og mange flere. 

Trafik

Som den største ø i det Ioniske hav har Korfu et utroligt vejnet med gode forhold. Så kørsel og udforskning af byen vil være problemfrit og nemt. Byen har imidlertid også et tidspunkt, hvor trafikken er slem. Så for at nyde dit ophold, er du nødt til at undgå myldretiden. I byen er den tidlige myldretid fra 7:00 til 10:00, mens den sene myldretid er fra 16:00 til 19:30. 

Derudover anbefales det, at du benytter en trafik-app for at gøre din transport let. Hver by har også sine egne hastighedsregler, som du skal overholde. I Korfu er hastighedsgrænsen på motorvejen 100 km/t på motorveje, 50 km/t i byer og en hastighedsgrænse på 80 km/t på åbne veje. Du kan også vælge mellem en række parkeringsmuligheder såsom langvarige parkeringsmuligheder og mange flere. 

Dansk