Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Korfu Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Korfu Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Korfu Lufthavn miniguide

Korfu Lufthavn

Biludlejning Korfu Lufthavn – Foto: © Magnus Manske

Corfu Ioannis Kapodistrias International Airport ligger 3 miles syd for byen Korfu og et halvt miles nord for Pontikonisi.Fra tidlig morgen og ved middagstid er der en bus hver halve time mellem Korfu og lufthavnen, da det ellers går hver time. Det er muligt at leje en bil i lufthavnen, biludlejning selskaber Avis, Europcar, Hertz og Sixt.

Korfu Lufthavn er først og fremmest destination for charterselskaber. Den trafik er størst mellem april og oktober, og inden en uge. Det er også flyver rutefly til 9 forskellige internationale destinationer, hovedsageligt beliggende i Tyskland .

Lufthavnen har en dag åbne en restaurant, som kun er åben i sommermånederne, og fire barer og caféer. Det har også en ATM, apotek, told, og flere rejsebureauer.
Ariti Hotel ligger nær lufthavnen.

Dansk