Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Korfu Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Korfu Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Korfu Lufthavn miniguide

Korfu Lufthavn
Biludlejning Korfu Lufthavn – Foto: © Magnus Manske

Corfu Ioannis Kapodistrias International Airport ligger 3 miles syd for byen Korfu og et halvt miles nord for Pontikonisi.Fra tidlig morgen og ved middagstid er der en bus hver halve time mellem Korfu og lufthavnen, da det ellers går hver time. Det er muligt at leje en bil i lufthavnen, biludlejning selskaber Avis, Europcar, Hertz og Sixt.

Korfu Lufthavn er først og fremmest destination for charterselskaber. Den trafik er størst mellem april og oktober, og inden en uge. Det er også flyver rutefly til 9 forskellige internationale destinationer, hovedsageligt beliggende i Tyskland .

Lufthavnen har en dag åbne en restaurant, som kun er åben i sommermånederne, og fire barer og caféer. Det har også en ATM, apotek, told, og flere rejsebureauer.
Ariti Hotel ligger nær lufthavnen.