Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Naxos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Naxos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Naxos miniguide

Naxos

Biludlejning Naxos

Naxos er den største ø i det græske Kykladerne ø-gruppen, og har ca 18.200 indbyggere. Naxos er et bjergrigt og frugtbare ø, og er kendt for at have nogle af de bedste sandstrande i Grækenland .Den højeste top er Zas, hvilket er 1004 m.

Den vigtigste by er beliggende på øen veskyst og kaldte Naxos by (Chora). Det har ca. 6.500 indbyggere, og en livlig havn med daglig færge service til også at omfatte Piraeus, Mykonos, Paros, Ios, Skihinoussa og Santorini.

Naxos by har flere turistattraktioner, herunder en arkæologisk museum – samt et tempel for Apollo 500’s f.Kr. der blev aldrig fuldført. Temple Portal “Portana” er lavet i marmor og placeret i en højde over byen. Ellers den gamle bydel med de venetianske slot “Kastro” en populær attraktion.

De mest populære resorts er beliggende sydvest for Naxos by, hvor strande strækker sig langs vestkysten. Agios Prokopios og nabobyen Agia Anna er velkendt turistmål. Andre større byer på øen er Filoti, Apiranthos, Tragea, Koronos, sangria og Apollo.

Naxos National Airport ligger 3 km fra Naxos by, og har flyforbindelser til Athen.
Ellers den sædvanlige måde at rejse med fly til øen Santorini og derefter tage en båd til Naxos (2 – 3 timer rejse tid).

Dansk