Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Naxos

Overvejer du at tage på en tur og udforske Naxos by, og er du bekymret for, om der er biludlejningstjenester til at gøre dine transportmuligheder lettere? Det behøver du ikke at bekymre dig om, for der er mange biludlejningsfirmaer, der tilbyder et stort udvalg af biludlejningsmuligheder, som du kan vælge imellem. At leje en bil er let og ligetil i byen. Du kan bruge ethvert website for biludlejning til at leje din foretrukne bil. 

Guide til Naxos

Naxos

Biludlejning Naxos

Naxos er en by på den græske ø med samme navn, beliggende i Det Ægæiske Hav. Det ligger på den vestlige side af øen Naxos. Byen er den største by og hovedstaden på øen. Den har et areal på cirka 126.957 kvadratkilometer. Naxos by er hjemsted for bare 2.000 indbyggere, men øen som helhed er hjemsted for cirka 20.000 mennesker. De produkter, der produceres i byen, inkluderer kitronlikøren (en likør produceret fra citrontræet) og kartofler, som spises i hele Grækenland

Naxos by har en rig historisk baggrund. Den har en mærkelig blanding af traditionel og venetiansk kykladisk arkitektur. Naxos by inkluderer også en havn, som mange synes er fantastisk, og bestemt er et oplagt motiv for et hurtigt billede! Desuden har du muligheden for at se utrolige monumenter såsom Portara, St. John Chrysostom-klosteret og katedralen, Naxos arkæologiske museum, Yria, Folkemuseets samling og mange andre. 

Byen er en af de smukkeste byer på Kykladerne, fordi den har opretholdt og bevaret sin unikke, traditionelle og autentiske karakter. Naxos by har flere restauranter, monumenter og museer, som du også kan tjekke ud. Øen som helhed har en masse smukke og attraktive steder, som du kan udforske under dit besøg. For eksempel er øen også berømt for sine vidunderlige strande og andre gamle steder som Mount Zeus, The Kouros, Apiranthos og mange flere. 

Vejret og klimaet i Naxos by er gunstigt, hvilket gør det til et godt sted at tilbringe din næste ferie. I Naxos by er der middelhavs-klima med regnfulde, milde vintre og solrige, varme somre. Den gennemsnitlige temperatur er omkring 12°C i januar og februar, mens den gennemsnitlige temperatur varierer fra 24,5°C i juli og august. Den varmeste måned (med den højeste temperatur) er juli, mens den koldeste måned er januar. 

Tag på opdagelse med din udlejningsbil

Der er masser af attraktive og smukke steder, som du kan udforske med din lejebil. Det første sted, du bør se, er portalen, som lokalbefolkningen ofte kalder Portara. Dette er den del af Delian Apollos tempel, der blev afsluttet. Afstanden mellem lufthavnen og portalen (Portara) er ca. 3,9 km via Andrea Papandreou, hvilket tager 10 minutter med din udlejningsbil. 

Det arkæologiske museum er et andet interessant sted, som du bør besøge, mens du er på ferie i Naxos. Museet ligger i Kastro-kvarteret i Naxos by. Det gamle museum ligger i det gamle venetianske museum, som tidligere var en handelsskole. Her finder du en smuk samling af kunstværker og genstande. Den anslåede afstand hertil er 4,4 km via Andrea Papandreou, hvilket tager cirka 11 minutter i din udlejningsbil. 

Du kan også opleve Routsouna-vandfaldet for at få en smuk oplevelse af naturen. Afstanden til vandfaldet er 20,4 km via Epar.Od. Naxou-Monis og Epar.Od. Naxou-Chalkiou, som tager dig ca. 38 minutter med din udlejningsbil. Der er forskellige andre steder, som du kan opleve under dit besøg i Naxos. Steder som Bazeos-tårnet, Agios Mamas, Dionysos-templet og mange flere. Du kan også udforske nogle af de smukke strande, som byen har. 

Lufthavn

Byen Naxos har kun en national lufthavn, men der ligger andre lufthavne tæt på byen. Den vigtigste nationale lufthavn er Naxos lufthavn. Lufthavnen ligger 2 km fra den største by og havnen på Naxos ø. Lufthavnen modtager passagerer og fly fra Athen. 

For nem og praktisk bevægelse i byen er der masser af biludlejningsfirmaer, der tilbyder billig biludlejning i lufthavnen. Nogle af disse biludlejningsfirmaer, som du kan vælge mellem inkluderer Naxos Fun, Alamo, Avis, Enterprise, Europcar og mange flere. Muligheder for biludlejning, som du vil støde på inkluderer Economy, Compact, SUV’er, Luxury osv. 

En anden lufthavn tæt på byen Naxos er Paros lufthavn, der ligger 45 km fra Naxos. Lufthavnen betjener øen Paros. Lufthavnen ligger på den sydlige del af øen, og den er 72 kilometer fra Naxos. Der er masser af biludlejningsfirmaer, som du kan bruge til at udforske denne by. Nogle af disse virksomheder inkluderer Avis, Budget, Europcar og så videre. Muligheder for billeje inkluderer Economy, Compact osv. 

Trafik

Vejtilstanden i byen Naxos er god og godt konstrueret. Så du har intet at bekymre dig om, når du vil udforske byen. Ligesom andre attraktive byer har Naxos imidlertid også sin myldretid. Den tidlige myldretid er fra 5:00 til 10:00 og 16:00 til 20:00. Derfor bør du forsøge at undgå de fleste større veje i disse timer. 

Derudover bør du overholde byens regler og forskrifter, når du udforsker byen i din lejebil. Der er love om hastighedsgrænser, som du skal overholde. Hastigheden på større motorveje må ikke overstige 100-120 km/t, mens hastigheden på små motorveje ikke må overstige 80-90 km/t. Hastighedsgrænsen i boligområder bør heller ikke overstige 50 km/t. Parkeringsmuligheder i byen inkluderer langtidsparkering, korttidsparkering osv. Du finder også gratis offentlig parkering i byen.

Dansk