Biludlejning Naxos Lufthavn

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Naxos Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Naxos Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Naxos Lufthavn miniguide

Naxos Lufthavn

Biludlejning Naxos Lufthavn

Naxos Island National Airport (JNX) er en meget lille lufthavn 3 km uden for hovedstaden, Chora på Naxos .Der er regelmæssig bus forbindelse mellem Chora og lufthavnen. Fra lufthavnen er der også mange lokale busser, der kører til forskellige steder på øen. Mange hoteller er også for transport. Det er muligt at leje en bil i lufthavnen.

Fra Naxos Airport i går detdaglig fly til Athen .Det er åbent mellem 09.00 og kl 15,00. Lufthavnen har en lille cafe.