Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Kefalonia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kefalonia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kefalonia miniguide

Kefalonia
Biludlejning Kefalonia

Kefalonia (Kefillinia) er den største af de Ioniske Øer, der ligger i Det Ioniske Hav, en arm af Middelhavet mellem Grækenland og det sydlige Italien.Kefalonia er også en separat administrative distrikt (amt), og kapital – beliggende på øens sydvestlige kyst – kaldet Argostoli. Hele øen har en befolkning på omkring 40.000, hvoraf nogle 13.000 bor i hovedstaden.

Kefalonia næststørste by, Lixouri har ca. 10.000 indbyggere – ligger i den vestlige del af halvøen pali. Ellers er det en række mindre byer og landsbyer på øen – det meste af vandet. Landskabet er meget smukt, og strandene betragtes blandt de fineste i Grækenland. Nogle af dem kan kun nås med båd. Det indre af øen er domineret af en stor bjergkæde, hvor det højeste punkt ligger på 1628 m.

Blandt attraktionerne er der to middelalderlige klostre – hvoraf det ene befinder ca.16 km øst for hovedstaden, mens den anden er i syd, landsbyen Markopoulo. I nord, ved Fiscardo det gjorde spændende arkæologiske fund af grave og et teater fra romertiden, og i Argostoli der er et særskilt arkæologiske museum.

Der er færger fra både Argostoli og Lixouri til flere af de andre Ioniske øer og det græske fastland. Kefalonia har også sin egen lufthavn – Kefalonia International Airport – beliggende ca. 10 km syd for Argostoli