Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Kefalonia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Kefalonia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Kefalonia miniguide

Kefalonia

Biludlejning Kefalonia

Kefalonia (Kefillinia) er den største af de Ioniske Øer, der ligger i Det Ioniske Hav, en arm af Middelhavet mellem Grækenland og det sydlige Italien.Kefalonia er også en separat administrative distrikt (amt), og kapital – beliggende på øens sydvestlige kyst – kaldet Argostoli. Hele øen har en befolkning på omkring 40.000, hvoraf nogle 13.000 bor i hovedstaden.

Kefalonia næststørste by, Lixouri har ca. 10.000 indbyggere – ligger i den vestlige del af halvøen pali. Ellers er det en række mindre byer og landsbyer på øen – det meste af vandet. Landskabet er meget smukt, og strandene betragtes blandt de fineste i Grækenland. Nogle af dem kan kun nås med båd. Det indre af øen er domineret af en stor bjergkæde, hvor det højeste punkt ligger på 1628 m.

Blandt attraktionerne er der to middelalderlige klostre – hvoraf det ene befinder ca.16 km øst for hovedstaden, mens den anden er i syd, landsbyen Markopoulo. I nord, ved Fiscardo det gjorde spændende arkæologiske fund af grave og et teater fra romertiden, og i Argostoli der er et særskilt arkæologiske museum.

Der er færger fra både Argostoli og Lixouri til flere af de andre Ioniske øer og det græske fastland. Kefalonia har også sin egen lufthavn – Kefalonia International Airport – beliggende ca. 10 km syd for Argostoli

Dansk