Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lesvos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lesvos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lesvos miniguide

Lesvos
Biludlejning Lesvos

Den græske ø Lesvos (Lesbos) ligger nord for Ægæerhavet, og har ca 110.000 indbyggere. Lesvos kaldes ofte smaragdøya på grund af dets frodige grønne landskab. De højeste toppe er Lepetymnos og Olympos – både på 967 m.

På øen finder du traditionelle landsbyer for folk, der ønsker at opleve “rigtige” Grækenland, og langs kysten er sandstrande og maleriske bugter.

Hovedstaden i Lesvos ligger på den sydøstlige kyst, og kaldte Mytilini (Mitilini). Byen har ca. 35.000 indbyggere med en smuk havn, der har færgeforbindelser til andre græske destinationer, herunder Athen, Thessaloniki og Rhodos .
Mytilini har flere turistattraktioner – herunder en arkæologisk museum, flere imponerende kirker, “Statue of Liberty” i bronze og Mytilini Castle fra 1384 – beliggende på en bakke med udsigt over byen. Slottet er nu anvendes til kulturelle arrangementer.

Andre bemærkelsesværdige byer på øen er Plomari, Molyvos (Mithymna) og Eresos og badning byer Agios Isidoros, Anaxos og Petra.

Lufthavnen i Lesvos – Mytilini International Airport “Odysseas Elytis” – beliggende lige syd for hovedstaden.