Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lesvos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lesvos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lesvos miniguide

Lesvos

Biludlejning Lesvos

Den græske ø Lesvos (Lesbos) ligger nord for Ægæerhavet, og har ca 110.000 indbyggere. Lesvos kaldes ofte smaragdøya på grund af dets frodige grønne landskab. De højeste toppe er Lepetymnos og Olympos – både på 967 m.

På øen finder du traditionelle landsbyer for folk, der ønsker at opleve “rigtige” Grækenland , og langs kysten er sandstrande og maleriske bugter.

Hovedstaden i Lesvos ligger på den sydøstlige kyst, og kaldte Mytilini (Mitilini). Byen har ca. 35.000 indbyggere med en smuk havn, der har færgeforbindelser til andre græske destinationer, herunder Athen, Thessaloniki og Rhodos .
Mytilini har flere turistattraktioner – herunder en arkæologisk museum, flere imponerende kirker, “Statue of Liberty” i bronze og Mytilini Castle fra 1384 – beliggende på en bakke med udsigt over byen. Slottet er nu anvendes til kulturelle arrangementer.

Andre bemærkelsesværdige byer på øen er Plomari, Molyvos (Mithymna) og Eresos og badning byer Agios Isidoros, Anaxos og Petra.

Lufthavnen i Lesvos – Mytilini International Airport “Odysseas Elytis” – beliggende lige syd for hovedstaden.

Dansk