Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Samos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Samos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Samos miniguide

Samos

Biludlejning Samos

Samos tilhører Det Ægæiske Hav. Det er placeret langt mod øst i Det Ægæiske Hav, 1,5 km fra kysten på Tyrkiet .Øen hører til Grækenland .Der er ca. 40.000 mennesker på Samos, hvoraf ca. 6500 i hovedstaden i Samos, der
ligger på den nordøstlige del af øen. Det er forbundet med de tilstødende Vathos (ca. 3000 indbyggere) – og alle bykomplekset er derfor ofte Vathos. Øens næststørste by – Karlovasi (ca. 6000 indbyggere) ligger i nordvest.

Som turist destination, en ø, der har det hele: store strande, maleriske landsbyer og varieret natteliv – og et skiftende landskab. SamosØens højeste punkt – Vigla – beliggende 1.433 m over havets overflade.

Også når det kommer til historiske monumenter Samos har meget at byde på. Det arkæologiske kerneområde ligger i sydøst. Der finder vi Pythagóreion, rester af imponerende af antikke græske og romerske. Både denne attraktion, og den nærliggende “Heraion Samos” – ruinerne af et græsk tempel fra 800-tallet f.Kr.Kr. – UNESCO World Heritage List. Dette område er også “Eupalinos tunnel” – Europas ældste underjordiske vandrør – som blev bygget på 530’s ADKr. Og det er over 1 km lang.

Tæt oldtidsminnesmerkene, og ca. 9 km sydvest for Samos by, er Samos International Airport “Aristarchos.

Dansk