Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Samos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Samos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Samos miniguide

Samos
Biludlejning Samos

Samos tilhører Det Ægæiske Hav. Det er placeret langt mod øst i Det Ægæiske Hav, 1,5 km fra kysten på Tyrkiet .Øen hører til Grækenland .Der er ca. 40.000 mennesker på Samos, hvoraf ca. 6500 i hovedstaden i Samos, der
ligger på den nordøstlige del af øen. Det er forbundet med de tilstødende Vathos (ca. 3000 indbyggere) – og alle bykomplekset er derfor ofte Vathos. Øens næststørste by – Karlovasi (ca. 6000 indbyggere) ligger i nordvest.

Som turist destination, en ø, der har det hele: store strande, maleriske landsbyer og varieret natteliv – og et skiftende landskab. SamosØens højeste punkt – Vigla – beliggende 1.433 m over havets overflade.

Også når det kommer til historiske monumenter Samos har meget at byde på. Det arkæologiske kerneområde ligger i sydøst. Der finder vi Pythagóreion, rester af imponerende af antikke græske og romerske. Både denne attraktion, og den nærliggende “Heraion Samos” – ruinerne af et græsk tempel fra 800-tallet f.Kr.Kr. – UNESCO World Heritage List. Dette område er også “Eupalinos tunnel” – Europas ældste underjordiske vandrør – som blev bygget på 530’s ADKr. Og det er over 1 km lang.

Tæt oldtidsminnesmerkene, og ca. 9 km sydvest for Samos by, er Samos International Airport “Aristarchos.