Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Skopelos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Skopelos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Skopelos miniguide

Skopelos

Biludlejning Skopelos

Skopelos ligger i det nordlige Sporader, lige uden for østkysten af Grækenland .Den nærmeste beboede ø er et turist paradis af Skiathos. Selv Skopelos er dobbelt så stor i området som Skiathos, det har en lavere befolkning: ca. 4700. Ca. halvdelen bor i “kapital” af Skopelos by, som ligger sydøst for øen.Ellers Glossa i nord og Neo Klima i vest den største byområder.

Livet på Skopelos er mindre hektisk end i mange andre typiske turist øer i Det Ægæiske Hav. Dette er også et sted for dem, der gerne udforske naturen. Det indre af øen er domineret af bjerge, og mellem bjergene er der kløfter, dale og boblende vandløb. Det er ikke for ingenting, at Skopelos går under navnet “den grønneste ø i Det Ægæiske Hav”.
Der er naturligvis også strande her – både små og store. Ikke alle er så veludviklet faciliteter, men flere steder på øen er båden, så mulighederne for at finde “deres” strand, er således til stede.

Den gamle by Skopelos by har en fascinerende og velbevaret “traditionelle” græsk arkitektur, og gaderne er så smalle, at det er praktisk talt umuligt at nå i bil. Dette opfattes som en fredelig by, men der er som regel mange mennesker her.

Skopelos har ingen lufthavn, men betjenes af Skiathos Island National Airport på den nærliggende ø. Hvor der både flyvebåde og færger (over erfaring fra 01 til 01 Januar / 2 time).

Dansk