Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Skopelos

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Skopelos inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Skopelos miniguide

Skopelos
Biludlejning Skopelos

Skopelos ligger i det nordlige Sporader, lige uden for østkysten af Grækenland .Den nærmeste beboede ø er et turist paradis af Skiathos. Selv Skopelos er dobbelt så stor i området som Skiathos, det har en lavere befolkning: ca. 4700. Ca. halvdelen bor i “kapital” af Skopelos by, som ligger sydøst for øen.Ellers Glossa i nord og Neo Klima i vest den største byområder.

Livet på Skopelos er mindre hektisk end i mange andre typiske turist øer i Det Ægæiske Hav. Dette er også et sted for dem, der gerne udforske naturen. Det indre af øen er domineret af bjerge, og mellem bjergene er der kløfter, dale og boblende vandløb. Det er ikke for ingenting, at Skopelos går under navnet “den grønneste ø i Det Ægæiske Hav”.
Der er naturligvis også strande her – både små og store. Ikke alle er så veludviklet faciliteter, men flere steder på øen er båden, så mulighederne for at finde “deres” strand, er således til stede.

Den gamle by Skopelos by har en fascinerende og velbevaret “traditionelle” græsk arkitektur, og gaderne er så smalle, at det er praktisk talt umuligt at nå i bil. Dette opfattes som en fredelig by, men der er som regel mange mennesker her.

Skopelos har ingen lufthavn, men betjenes af Skiathos Island National Airport på den nærliggende ø. Hvor der både flyvebåde og færger (over erfaring fra 01 til 01 Januar / 2 time).