Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Eretria

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Eretria inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Eretria miniguide

Eretria

Biludlejning Eretria

Eretria er et populært badested på den vestlige side af Grækenlands ‘s næststørste ø – Euboea – beliggende på østkysten af det græske fastland.To broer forbinder Euboea i Grækenland selv.

Der var en by på samme sted allerede flere hundrede år før Kristus (drøftet i Homersdiktverk Iliaden).Det var dog fuldstændig ødelagt af romerne i 87 e.Kr. Kr. I 1824, blev det så bygget en ny Eretria, og i dag er en moderne by i området, med omkring 6.000 indbyggere. Byens vigtigste indtægtskilde er turisme.

Den største turistattraktion er Eretria Museum, hvilke dokumenter byens gamle historie. Ellers den lange strandpromenade og de mange værtshuse Eritreas mest populære turistattraktioner. Byen er også et naturligt udgangspunkt for rejser videre til resorts sydlige del af øen.

Nærmeste internationale lufthavn er Athens International Airport “Eleftherios Venizelos”, som ligger 52 km syd for Eretria.

Dansk