Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Eretria

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Eretria inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Eretria miniguide

Eretria
Biludlejning Eretria

Eretria er et populært badested på den vestlige side af Grækenlands ‘s næststørste ø – Euboea – beliggende på østkysten af det græske fastland.To broer forbinder Euboea i Grækenland selv.

Der var en by på samme sted allerede flere hundrede år før Kristus (drøftet i Homersdiktverk Iliaden).Det var dog fuldstændig ødelagt af romerne i 87 e.Kr. Kr. I 1824, blev det så bygget en ny Eretria, og i dag er en moderne by i området, med omkring 6.000 indbyggere. Byens vigtigste indtægtskilde er turisme.

Den største turistattraktion er Eretria Museum, hvilke dokumenter byens gamle historie. Ellers den lange strandpromenade og de mange værtshuse Eritreas mest populære turistattraktioner. Byen er også et naturligt udgangspunkt for rejser videre til resorts sydlige del af øen.

Nærmeste internationale lufthavn er Athens International Airport “Eleftherios Venizelos”, som ligger 52 km syd for Eretria.